sürekli güvenli mood açılışı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan massoud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

massoud

Aktif Üye
arkadaşlar ana bilgisayarda Eset PureFix v2.02.exe yi çalıştırdım.
ne olduysa ondan sonra oldu. bilgisayar sürekli güvenli modda açılıyor. yapılacakları denedim ama malesef.
ne yapabilirim.
teşekkürler...

windows xp için ayarlar;
msconfig'ten açılan pencerede BOOT.INI sekmesinde önyükleme seçeneklerinde safemode seçili ise seçimi kaldır.
veya BOOT.INI sekmesi içinde yazılan kodlarda
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect olacak şekilde ayarla

windows 7 için ayarlar;
msconfig'ten açılan pencerede Önyükleme(BOOT) sekmesinde önyükleme seçeneklerinde safemode seçili ise seçimi kaldır.

msconfig de BOOT.INI sekmesi yok hocam. denedim ama malesef w7 den mi yoksa güvenli moddan mı kaynaklanıyor onu da anlayamadım..

Genel - Önyükleme - Hizmetler - Başlatma - Araçlar bölümlri var. BOOT sekmesi yok hocam. Başlatmla sekmesindeki açılış ayarlarını da denedim olmadı malesef yine..
sistem geri de işe yaramadı. anlayamadım gitti olayı..

hocam başlat->çalıştır'dan "msconfig" yazıp enterliyorsunuz. açılan pencereden boot(önyükleme) sekmesine girecekseniz.

şükür...
önyükleme- güvenli önyükleme sekmesini kaldırıyoruz. problem kalktı.
teşekkürler bu arada ahmet hocam..

bu arada arkadaşlar başlatmayı normal yaptığımda önyükleme sekmesindeki güvenli önyükleme sekmesi aktifleşiyor. seçmeli başlangıç yaptığımda ancak güvenli önyükleme pasif oluyor.
bunun sebebi nedir?

Geri