ercinc98' Alıntı:Bizde de aynı sorun vardı.
Dersliğin öğretmenine;
Hocam artık fişini kapatmadan çekmeyin şunun.
dedim.
Düzeldi. :roll:
bidene' Alıntı:sorun tamamen koruma yazılımlarında. koruma yazılımı yüklü tahtalar düzgün kapanmayınca bu şekilde sorun oluşuyor.
bbayer' Alıntı:E.T. imaj yükledikten sonra otomatik onarıma geçerse, hata mesajı verdiğinde şu işlemleri de yapabilirsiniz.
1- Hata mesajı ekrandayken "OK" düğmesine basmayın.
2- Shift + F10 tuş kombinasyonunu tuşlayın.
3- DOS ekranı açılacaktır. gelen ekrana "regedit" yazıp giriş tuşuna basını.
4- Aşağıdaki ayarları bulup Setup.exe DWORD değerine 3 girin.
HKML \ SYSTEM \ Setup \ Status \ ChildCompletion \ setup.exe
Sisteminizi yeniden başlatabilirsiniz. Kolay gelsin...
Hocam kaldır şu time freeze işinbe bak. Sizin gibi bende time freeze yükledim, baktım haftada bir-iki kez onarma moduna giriyor. Kaldırdım şu lanet time freeze shadow defender kurdum, inancın olsun 2-3 aydır bir arıza dahi olmadı. Arkadaşların dediği gibi güç kablosundan çekmekten de kaynaklanabilir, buna da müdür imzalı yönerge hazırlayıp hem duvara astım, hemde toplantıda dillendirdim. Sıkıntı yok yanibuyey' Alıntı:Selamün aleyküm arkadaşlar 2 ET mize 2 hafta içinde defalarca format attım ama bir türlü düzen tutmadı. sürekli otomatik onarıma giriyor. neden olabilir?
:+1:birolgenc' Alıntı:tamamen timefrezeden kaynaklı hocam benim tahtalardada hiç bi sıkıntı yokken timefreze yüklediğim tahtalarda bu sorunla karşılaşmıştım...
bbayer' Alıntı:E.T. imaj yükledikten sonra otomatik onarıma geçerse, hata mesajı verdiğinde şu işlemleri de yapabilirsiniz.
gkhankz' Alıntı:Şimdi evdeki pc de buldum yarın bu menüden girip deneyeceğim
Bizde ise yaradı hocam. Registry den onarım yaptım bi çok kezgkhankz' Alıntı:Ben denedim registry e girmek istediğimde bir yönetici hesabıyla oturum açmalısınız diyor ve tahtada hiç yönetici hesabı bulunamadı diyor ve kalıyor.
Özetle bende işe yaramadı
ahmetfx' Alıntı:TimeFreeze'i kapat, Window bir kere kendini onarsın. Sonra yeniden başlat tahtayı, TimeFreeze'i etkinleştir. Windows 10'de ben TimeFreeze ile bazı makinelerde çok sorun yaşadım, kimisinde etkinleştirmiyorum, tahta çökerse çöksün, imajı var nasılsa.
gkhankz' Alıntı:bbayer' Alıntı:E.T. imaj yükledikten sonra otomatik onarıma geçerse, hata mesajı verdiğinde şu işlemleri de yapabilirsiniz.
hocam bugün çok aradım ama registry de bulamadım bu menüyü
win8 faz2
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Setup \ Status \ ChildCompletion \ setup.exe
Düzenleme: Regedit yolu (HKLM yerine HKML yazmışım) açık şekilde yazıldı.
Hocam inancın olsun cümlesine bittim Memleket Tokat dolayları mı?ay51' Alıntı:Hocam kaldır şu time freeze işinbe bak. Sizin gibi bende time freeze yükledim, baktım haftada bir-iki kez onarma moduna giriyor. Kaldırdım şu lanet time freeze shadow defender kurdum, inancın olsun 2-3 aydır bir arıza dahi olmadı. Arkadaşların dediği gibi güç kablosundan çekmekten de kaynaklanabilir, buna da müdür imzalı yönerge hazırlayıp hem duvara astım, hemde toplantıda dillendirdim. Sıkıntı yok yanibuyey' Alıntı:Selamün aleyküm arkadaşlar 2 ET mize 2 hafta içinde defalarca format attım ama bir türlü düzen tutmadı. sürekli otomatik onarıma giriyor. neden olabilir?