Süreli Deep Freeze Programını Kandırma Yöntemi

Kodla Büyü

serci2001

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labdaki bilgisayarladaki kurulu Deep Freeze Programları süreliydiler kullanım dışı kalınca ilaçda bulamayınca ne yapabilirim bana zaman kazandıracak diye düşündüm ve :idea: program üzerinde son kullanma tarihinin belirttiği günden 29 gün öncesine sistem tarihini geriye aldım ve Deep Freeze Programı tekrar çalışmaya başladı bu 30 günlük süre içerisinde inşallah ilaçlarını bulabilirim. Zorda olan arkadaşlara aynı yöntemi tavsiye ederim.

İlk önce Deep Freeze programının şifresini girerek sistemden tamamen kaldırın
Sonra Başlat/Çalıştır/Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion
Sağda ikinci sırada "AncillaryDev" yazıyor onu silin ve Deep Freeze programını geri yükleyin

hocam o işi otomatiğe bağla istersen daha kolay olur senin için
.
c deki autoexec.bat dosyasını not defteri ile aç. son satıra. DATE 15.10.2010 şeklinde bir tarih satırı yaz. bu dosya bilgisayar her açıldığında çalışacağı için sorunsuz bir şekilde tarihi her gün aynı günmüş gibi bilgisayarı açarsın 30 gün hiç dolmaz.

ama bu bir çözüm değildir. benim tavsiyem DEEP FREEZE ENTERPRISE kullanmanız. böylelikşe şifre unutma derdiniz de olmuyor. ayrı ayrı kurulum yapma derdiniz ortadan kalkıyor. programı aratın bulamazsanız ben yardımcı olayım

Geri