SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???

Kodla Büyü

tekinergun80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SON ZAMANLARDA BİLGİSAYARIMI AÇTIKTAN BELLİ BİR SÜRE SONRA EKRAN DONUYOR VE ARDINDAN YENİ VE MAVİ BİR EKRAN AÇILDIKTAN SONRA "SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI......"DİYE BİR ŞEY YAZIYOR VE ARDINDAN KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR.

AMA AÇILAN EKRAN TAMAMEN SİYAH OLDUKTAN SONRA CTRL+ALT+DEL KOMBİNASYONUNU YAPINIZ DİYOR.BİLGİSAYAR KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR AMA HEP KISIR DÖNGÜ OLUYOR.

SORUNU ANLAYAMADIM.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
BU ARADA BENDE ÖĞRETMEN TOSHİBA LAPTOPU VAR.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

hocam çok çeşitli sebepleri olabilir.. ama genelde donanımsaldır mavi ekranlar. ekran kartından veya ram den olablir.

kesinlikle ekran kartindan....zaten o toshibalar da herkese almayin dedim...ekran kartindaki bi sorun yüzünden ucuza elden cikartmak icin verildi...yani stok eritildi...

hocam bazen virüs programlarıda yapıyor aynı şeyi mesela bende nod 32 nin sürümü geçtiğinden aynı sorunu yaşamıştım makineyi güvenli kipte çalıştırıp programı kaldırınca reset atmayı kesti

polwert' Alıntı:
kesinlikle ekran kartindan....zaten o toshibalar da herkese almayin dedim...ekran kartindaki bi sorun yüzünden ucuza elden cikartmak icin verildi...yani stok eritildi...

:+1: :+1:

hocam ekran kartının driverlarını kaldırın ve 1-2 tane görsel öğe çalıştırın bakalım aynı hatayı verecek mi .

Geri