SİVAS'a il dışından tayin

Kodla Büyü

Batın82

Aktif Üye
Sivas'da görev yapan arkadaşlar hangi ilçesini ve okulunu önerirsiniz Sivas'ı hiç bilmeyen biri olarak yardım ederseniz sevinirim

hocam hayırdır ne tayini bu önerelim de branş olarak filan belirtirseniz veya nerden gelceksiniz ona göre kıyaslamaya da çalışırız

Hocam aslında eşimden dolayı eşim polis ve onların tayin için tercih dönemleri bu zaman branş BÖTE

hocam ilçe olarak soruyosanız suşehri ya da şarkışla derim en büyük ilçeleri bunlar ama merkeze yakın olsun derseniz hafik ulaş yıldızeli olabilir tabii açık varmıdır bilemem

Batın82' Alıntı:
finefrenzy hocam ilçelerden önerebileceğiniz var mı?

İlçelerden şarkışla gelişmiş bir ilçedir, yıldızeli ne merkezden git gel yapabilirsiniz, suşehri de gelişmiştir ama merkeze çok uzak, hafik de az gelişmiş ama merkeze yakındır, diğer ilçeler merkezden uzak ve az gelişmiştir.

merkeze gelmenin çok zor olacağını tahmin ediyorum ama her an her şey değişebilir...

Teşekkürler zencefil58,finefrenzy bahsettiğniz ilçelerden Yıldızeli ve Hafik mantıklı gibi ama norm var mıdır acaba

hocam sivasın toprakları çok geniş şimdi eş durumu derken eşinizin nerye gdeceği çok önemli. Bakın ben Gemerek'liyim ama Divriği de görev yapıyorum. ikiside Sivas'ın ilçesi ama 300 km uzaklıkta ve yollarında durumunu göz önüne alırsanız şahsi arabanızla 3,5 saat filan alıyor normal otobüslerle 5 saati buluyor. ilçeler birbirine çok uzaktır.merkeze yakın ilçeler vardır, arkadşlarında dediği gibi yıldızeli, ulaş, hafik, belki zara şarkışla.

Geri