SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ...

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen yıl 9 lara birinci dönem pc donanım ve office, 2.dönem ise photoshop anlattım.
bu sene yine aynı sınıflara ders seçtirildi yani 10 lara. şimdi ne anlatsam diye düşünüyorum
siz olsanız ne yaparsınız...

Web tasarımı üzerine yoğunlaşabilirsiniz, Dreamweaver anlatabilirsiniz çocuklarında ilgisini çeker.

hocam dreamweaver ilgilerini çekmez diye düşünüyorum html felan bunlara çok ağır gelir. adamlara geçen yıl ikilik tabanda sayıları toplamayı anlatana kadar göbeğim çatladı. bu sene daha ilgi çekici şeyler lazım. pc ler güzel olsa joomla anlatacam ama çok kötü pc ler. ne yapsam bilemiyorum...

Yönetmeliğe göre seçmeli derslerden aynısı bir sonraki sene seçilemez hocam yanlışlık olmasın?

Benimde bildiğim Bilgi ve İletişim Teknolojisi dersine aynı öğrenci sadece 1 sene seçebiliyor. Dolayısıyla bu sene ders açılmışsa farklı öğrencileredir.

hocalarım geçen yıl 4 şube 9.sınıfımız vardı. bunlardan 2 şubeye 2 saat bir şubeye 1 saat seçmeli bt verdiler. kalan bir şube de hiç almadı dersi. şimdi 10 oldu bunlar ve sınıflar birbirleriyle karıştırıldılar alan sebebiyle. diyeceksiniz ki alan seçme kalktı. haklısınız ama seçmeli derslere göre yine de haala bir nevi alan seçimi yapılıyo. dolayısıyla sınıflar karıştırılıyo. dersi almayan bir şue nedeniyle hepsine aldıracaz diyo idare ve 10 lara koyacaz bu dersi dediler. olay bu. e şimdi bu halde ben 3 şubeye geçen sene anlattım yukarda söylediklerimi.

joomlaci' Alıntı:
hocalarım geçen yıl 4 şube 9.sınıfımız vardı. bunlardan 2 şubeye 2 saat bir şubeye 1 saat seçmeli bt verdiler. kalan bir şube de hiç almadı dersi. şimdi 10 oldu bunlar ve sınıflar birbirleriyle karıştırıldılar alan sebebiyle. diyeceksiniz ki alan seçme kalktı. haklısınız ama seçmeli derslere göre yine de haala bir nevi alan seçimi yapılıyo. dolayısıyla sınıflar karıştırılıyo. dersi almayan bir şue nedeniyle hepsine aldıracaz diyo idare ve 10 lara koyacaz bu dersi dediler. olay bu. e şimdi bu halde ben 3 şubeye geçen sene anlattım yukarda söylediklerimi.
Alan seçimi işlemini hemen hemen bütün okullar aynı şekilde yapıyor zaten, seçmeli derslere göre sınıflar oluşturup. Ama öğrenciler sınıflara dağıldı diye aynı öğrencinin aynı dersi alması zorunluluğu yok. Sonuçta bakanlığın yazısıda seçmeli dersler saatinde sınıfları karıştırın diyor. Aynı sınıfa tek bir dersin seçilmesi diye bir durum yok.

Yönetmelik değişti hocam ders artık bir defa alınıyor o yüzden ben sadece 9 lara seçtirdim.Artık her sene 9lara verip geçeceğiz.

Geri