SİZEDE GELDİMİ... SİZDE GÖREVLİMİSİNİZ HAFTA SONU

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.........İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE

.........İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Ekte bir örneği gönderilen yazıda belirtildiği üzere 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü
Vitamin Programının canlı SBS deneme sınavı yapılacaktır.

Sınavla ilgili olarak;

1.. Sınav 6.7.8. sınıfları kapsamakta olup isteyen her öğrenci katılabilecektir.
2.. Sınav sabah saat 09:00 da başlayıp akşam saat 21:00 da sona erecektir. Bu
saatler arasında öğrenciler gruplar halinde Bilgisayar sınıflarında sınavlarını
tamamlayabileceklerdir.
3.. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin vitamin programına daha önceden giriş
yapmış olmaları gerektiğinden sınav öncesinde öğrencilerin en az bir kez vitamin
programına giriş yapmaları gerekmektedir. Sınav için ayrıca kayıt yapılmayacaktır.
4.. Sınıflar bazında sınava katılacak öğrencilerin sayılarının 26 Mayıs Çarşamba
gününe kadar vitamin........@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İlgili sınavın gerek katılım sayısının fazla olması ve gerekse öğrencilerin uygun
ortamda sınavlarını tamamlayabilmeleri amacıyla;

Bilgisayar sınıflarının uygun hale getirilmesi ve sınavın tamamlanması aşamalarında
İlçe Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenleri ve Bilgisayar Formatör öğretmenleri
gerekli tedbirleri alacaklardır.

Sınav salonlarında sınav boyunca bir idareci ve bir bilgisayar formatör öğretmeni
hazır bulunacaklardır. Bilgisayar formatör öğretmeni olmayan okullarda varsa
bilgisayar öğretmeni veya bilişim teknolojileri konusunda bilgi sahibi bir
öğretmen görevli olacaktır.

Bilgilerinizi ve gerekil hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Milli Eğitim Müdür V.

yok artık hem de saat 21:00 a kadar :shock:
şimdilik böyle bir yazı yok Yozgat'ta

İstanbul'da gerçekleştirildi ama hafta içi :roll:

istanbul'daki canlı pc ortamında değildi yalnız bildiğiniz deneme sınavıydı...

sayın beslenmeciler hocam, bir öğretmen olduğunuzu düşünerek, konu için attığınız başlığınızı görünce şok oldum bir cümle içinde bu kadar çok imla hatası yapılması beni çok üzdü
SİZEDE GELDİMİ... SİZDE GÖREVLİMİSİNİZ HAFTA SONU yerine
SİZE DE GELDİ ... SİZ DE GÖREVLİ MİSİNİZ HAFTA SONU deseydiniz daha iyi olurdu kanaatindeyim.
bu arada böyle bir yazı şimdilik gelmedi.

emineelif' Alıntı:

Tepki çok komik :D
Bölgesel bir durum sanırım, yine de çok saçma, her okulun interneti hiç kesilmiyor, elektrikleri hiç gitmiyor, öğrenci sayınız müsait ve pc leri yeterli sanırım o bölgenin.. :shock:

kursad' Alıntı:
sayın beslenmeciler hocam, bir öğretmen olduğunuzu düşünerek, konu için attığınız başlığınızı görünce şok oldum bir cümle içinde bu kadar çok imla hatası yapılması beni çok üzdü
SİZE DE GELDİ Mİ ... SİZ DE GÖREVLİ MİSİNİZ HAFTA SONU deseydiniz daha iyi olurdu kanaatindeyim.
Soru işareti de olacak hocam :D

kursad' Alıntı:
SİZE DE GELDİ ... SİZ DE GÖREVLİ MİSİNİZ HAFTA SONU deseydiniz daha iyi olurdu kanaatindeyim.

HOCAM SENİN NİYETİN BAĞCIYI DÖVMEK ANLAŞILDI...

bize de geldi, ben artık iyice eminim meb de özel bir birim var, öğretmenler aleyhine ne yapabilirz, hangi haklarını ellerinden alabilirz diye sabahtan akşama kadar düşünüp, diğer birimlere önerilerde bulunuyor.
bu nasıl mantık, 21e kadar okulda bekle, keyfi isteyen öğrenci gelip gidecek, sen başlarını bekleyeceksin, üstelik ek ders falan da verilmeyecektir. :-1:

küfür etcem şimdi yahu inşallah böyle bir durum yoktur. Yoksa rapor alırım hiç işim olmaz.

hatta ilçenizdeki diğer arkadaşlarada haber verin!!!!toplu hareket edin öyle bir görevlendirme olmaz

Buraya böyle bir haber gelmedi henüz ve o gün Açık Öğretim sınavım var :D Yani gelse bile mazeretim var :idea:

herşeyden önce okullardaki bağlantı hızları bu işi yapmaya musait değil.. müsaitse gelsinler yapsınlar :))

BBNET
Geri