:++: :++:sisss' Alıntı:Yav he he.. biz ayakkabı kutularını gördük ve sayın başbakanınızın oğluyla beraber malı nasıl götürdüğünü dinledik.
Bunların hepsi tırıvırı ülkeyi cemaat yönetmiyor ben hükümete bakarım. O adamın karısı öyle birşey yapmışsa senin beceriksizliğin hükümet. Anlayın artık yöneten şikayet eden olamaz.
atandım2014' Alıntı:kürşat hocam cemaat o dönemde iktidar dahil herkesi uyuttu.kimse soru çalacaklarını beklemiyordu. biz yapmadık dendi herkes inandı.farklı senaryolarla olayı geçiştirdiler, olayı ülkücü akademisyenlere attılar,kck dediler.17 aralıkla beraber soru çalma dışında neler yaptıkları görüldü. herkes aldandık dedi.
atandım2014' Alıntı:kürşat hocam cemaat o dönemde iktidar dahil herkesi uyuttu.kimse soru çalacaklarını beklemiyordu. biz yapmadık dendi herkes inandı.farklı senaryolarla olayı geçiştirdiler, olayı ülkücü akademisyenlere attılar,kck dediler.17 aralıkla beraber soru çalma dışında neler yaptıkları görüldü. herkes aldandık dedi.
atandım2014' Alıntı:açılan soruşturmaları yürüten savcılar ve hakimleri araştır, sana yeterli. iktidar uyutuldu, kendileride ifade ediyor.