Sıfırcı başkomiserin eşi KPSS'de süper çıktı

Kodla Büyü
şov yapıp dişlerini gösterirken sorun yok.. o yıl kaç tane tanıdığım atanamadı..neden? bu tür insanlar yüzünden kadro kalmadı, kontenjanlar doldu.. yazıklar olsun..

o yıl ortalık süt limandı. al gülüm ver gülümdü. al takke ver külahtı. sınav sorularının çalındığı delilli ispatlı ortadaydı. ama hiç bişey yapılmadı. bu haber7 denen site gündemi 4 yıl geriden mi takip ediyor?

2002'den 2010'a kadar her yıl yapılan olaya şimdi tepki gösterenler hiç samimi gelmiyor bana. O zamanlar onca laf söylediğimde herkes kendi adamıyla çalışmak ister diyordu akpli ve cemaatten arkadaşlar. çok sıkı bir şekilde kenetlenmiştiler. Şimdi birbirlerinin kirli çamaşırlarını döküyorlar ortaya...
bu videodaki gibi
http://www.mynet.com/video/eglence/deni ... a-1520127/

Öğretmenlik şart değil ki diğer alandanda daha iyi işler var. sınavın tamamı iptal edilmeliydi sıfır alanlar bir sonraki sene dereceye girdiler...
şimdi o aldıkları maaşları nasıl içlerine sinerek yiyorlar hayret ediyorum.

Yav he he.. biz ayakkabı kutularını gördük ve sayın başbakanınızın oğluyla beraber malı nasıl götürdüğünü dinledik.

Bunların hepsi tırıvırı ülkeyi cemaat yönetmiyor ben hükümete bakarım. O adamın karısı öyle birşey yapmışsa senin beceriksizliğin hükümet. Anlayın artık yöneten şikayet eden olamaz.

sisss' Alıntı:
Yav he he.. biz ayakkabı kutularını gördük ve sayın başbakanınızın oğluyla beraber malı nasıl götürdüğünü dinledik.

Bunların hepsi tırıvırı ülkeyi cemaat yönetmiyor ben hükümete bakarım. O adamın karısı öyle birşey yapmışsa senin beceriksizliğin hükümet. Anlayın artık yöneten şikayet eden olamaz.
:++: :++:

madem yöneticilerimiz dürüst dini bütün insanlar o zaman kopyaskandalı çıkınca sümenaltı etmek yerine kopyacıların ümüğünü sıkacak kimsenin hakkını yedirtmeyecekti :mrgreen:

kopya çekenin de çekilmesine zemin hazırlayanın buna müsade edenin de Allah bin belasını versin
KUL HAKKI nedir bilir miyiz...

Haber 7 ve onun gibilere ne diyeceğiz 4 yıl önce bu olay patladığında kafanı kuma gömeceksin hatta bunu hırsızlığı orataya çıkaranlarla dalga geçeceksin şimdi devir değişince dürüstlük edebiyatı yapacaksınız. işte sizin gibilere beyaz müslümanlar denir. doğruyu 4 yıl önce söyleyseydiniz neden şimdi ? amaç cemaat örgütünü yıkmak mı? doğruları ortaya çıkarmak mı? binlerce yolsuzluk var, binlerce talan var kimseden tık yok. ancak işinize geldiği zaman kullanıyorsunuz. siz dürüst değilsiniz. madem hepimiz müslümanız kul hakkını her zaman gözeteceksiniz.

atandım2014' Alıntı:
kürşat hocam cemaat o dönemde iktidar dahil herkesi uyuttu.kimse soru çalacaklarını beklemiyordu. biz yapmadık dendi herkes inandı.farklı senaryolarla olayı geçiştirdiler, olayı ülkücü akademisyenlere attılar,kck dediler.17 aralıkla beraber soru çalma dışında neler yaptıkları görüldü. herkes aldandık dedi.

hepsi yalan öncelikle o dönemin sorularını çalanlar tesbit edildi ve bunların cemaat bağlantılarıda tesbit edildi hatta itiraf edenler bile oldu. bu delilleri toplayan türk eğitimsen 2011 de mahkemeye verdi peki mehkeme sonuçlandı mı? cemaat bu işi o kadar barttı ki artık aleni yapıyordu. şimdi hükümet kendisini aklmak için yalan söylüyor biz bilmiyorduk diyor. sizde buna inanıyorsunuz. hırsızlık o kadar ileri gittiki ösym de patladı ve fatura ösym başkanı ali demire kesildi. ben bile bu işi yapan inlsarın bir kısmını isim isim biliyorken hükümetin kalıp biz bilmiyorduk demisi kadar aptalca bir şey olmaz. iktidar kendi yapamadığı işleride cemaate yaptırdı. askerlere yapılan komployu bittaz iktidar yönetmiştir ayrıca futbolda şike gibi bir çok şey iktidarın bilgisi ve emri ile yapılmıştır. birileri para sayarken birileride kadro saymış

atandım2014' Alıntı:
kürşat hocam cemaat o dönemde iktidar dahil herkesi uyuttu.kimse soru çalacaklarını beklemiyordu. biz yapmadık dendi herkes inandı.farklı senaryolarla olayı geçiştirdiler, olayı ülkücü akademisyenlere attılar,kck dediler.17 aralıkla beraber soru çalma dışında neler yaptıkları görüldü. herkes aldandık dedi.

Yahu sizce cemaatin soru çalmaya ihtiyacı var mı?

Herhangi bir okula öğretmen yerleştirse cemaate ne faydası var bunun...

Öğretmen okulda devletin gizli sırlarını mı öğreniyor..

Çalsa eğitim bilimleri sorularını mı çalar adamlar...

Hey Allah 'ım....

atandım2014' Alıntı:
açılan soruşturmaları yürüten savcılar ve hakimleri araştır, sana yeterli. iktidar uyutuldu, kendileride ifade ediyor.

hakim uyutulmuş diyorsun günlerce gündem yaratn kpss hırsılığında hükümet niye uyumuş. peki bu pkks sınavı niye iptal edildi. iptal ediliyorsa bunun sorumlusu olmaz mı? suçlusu olmaz mı? istifa eden biri olmaz mı? yüsüzlüğün bu kadarında pes. başbakan atılan her adımı biliyordu. hüseyin çelik soru çalındığında medya önüne çıkıp buna kargalar bile güler diyordu. hüseyin çelik o dönem zaten hakimleri uyutmya çalışmamış mı? sınav soruları çalınıyordu polislik, kpss, hakimlik, savcılık vs. bunların hepisnede cemaat kendi adamlarını yerleştiriyordu bunu hükümet biliyor ve göz yumuyordu. olay bu kadar net

Bu haltı yiyenlerin uyuduğu ya da uyutulduğu falan yok kardeşim.Bunlar birbirlerinin ne pislik olduğunu gayet iyi biliyor.Burada tek uyuyan var o da cemaat yapmamış,hükümet uyutulmuş yalanlarına inanlardır

Geri