Sık kullanılanlar kopyalanabilir mi?

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okul müdürümüzün bilgisayarına format atacağım ama sık kullanılanlara eklediği tüm sayfalarıda istiyor. Yaklaşık 150-200 sayfa linki var. Bunları tek tek açıp sayfa adreslerini kaydetmeye başladım ama çok sıkıldım. Bunun kısa yolu var mıdır? Sık kullanılanlardaki her linki bir yerde yedekleye biliyor muyuz? :?:

İşletim sistemine göre yeri değişebilir ama bende şuan için bu linkler bu yolda. Burayı direk kopyalayıp alabilirsin.
C:\Users\Hasari\Favorites\Links

Benim kullanıcı adım yerine oradaki bilgisayarın kullanıcı adı gelecek.

Ayy ya çook çok saolun. Alah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, Allah tuttuğunuzu altın etsin:) :++:

bote22' Alıntı:
Ayy ya çook çok saolun. Alah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, Allah tuttuğunuzu altın etsin:) :++:
Mozilla ve Chromeda bu linkleri yedeklemek çok daha kolaydır ama muhtemelen o internet explorer kullanıyordur. :)

aynen explorer dışında kullanamıyor. bide bir şey daha soracağım o tarayıcı çeşitlerinde de mi aynı yöntemle bulunuyor. Ayrıca explorer da bu sayfaları tekrar kurduğumuz işletim sisteminde aynı yere eklemek durumunda listeye eklenmiş olur mu?

bote22' Alıntı:
aynen explorer dışında kullanamıyor. bide bir şey daha soracağım o tarayıcı çeşitlerinde de mi aynı yöntemle bulunuyor. Ayrıca explorer da bu sayfaları tekrar kurduğumuz işletim sisteminde aynı yere eklemek durumunda listeye eklenmiş olur mu?
Diğer taracılarda yer işaretlerini (yer imleri-Sık kullanılanlar) içeri ve dışarı aktar seçeneği seçeneği bulunuyor bir iki tıkla hemen yedekleniyor ve bir iki tıkla geri yüklenebiliyor.

İnternet explorerda koplayıp yeniden kurduktan sonra aynı yere eklemeniz yeterli.

Geri