delulojouh
Aktif Üye
http://forum.memurlar.net/konu/1812922/1.sayfa
Bu kadar bencil bir bölüm görmedim ben ya.Azının payını verelim şuna
Bu kadar bencil bir bölüm görmedim ben ya.Azının payını verelim şuna
Bir sınıf öğretmeni olarak Hocama aynen katılıyorum. Genellememek lazım. Her branşın içinden bu tür kişiler çıkabiliyor.ahmetfx' Alıntı:Bir deli ortaya çıkmış yazmış, herkesi de suçlamamak lazım ona bakarak. Ne dediğini bilmiyor işte..
Ben de buna karşıyım bir sınıf öğretmeni olarak. Her branştan sınıfcı olmaz olmamalı sınıfcı sınıf öğretmenliği bölümü mezunlarından olur. Ayrıca O memurlar nette yazanın da gerçek bir sınıfcı olduğunu düşünmüyorum sadece ortalığı karıştırmak isteyen biri.impetus23' Alıntı:her branştan sınıfçı olur ammaaaa ya bi sınıfçı hangi branşa girebilir Allah aşkına (istisnalar hariç)
even i..bi... nin biri olduğu kesin.twetyynet' Alıntı:Ben de buna karşıyım bir sınıf öğretmeni olarak. Her branştan sınıfcı olmaz olmamalı sınıfcı sınıf öğretmenliği bölümü mezunlarından olur. Ayrıca O memurlar nette yazanın da gerçek bir sınıfcı olduğunu düşünmüyorum sadece ortalığı karıştırmak isteyen biri.impetus23' Alıntı:her branştan sınıfçı olur ammaaaa ya bi sınıfçı hangi branşa girebilir Allah aşkına (istisnalar hariç)