Sınıfçıların gözü bizim kadroda !!!

Kodla Büyü
Bir deli ortaya çıkmış yazmış, herkesi de suçlamamak lazım ona bakarak. Ne dediğini bilmiyor işte..

CEVAP VERMEYİN GÜNDDEMDEN DÜŞSÜN KAYBOLSUN KARDEŞİM SİZ DE CEVAP VERELİM DEYİP CANLANDIRIYORSUNUZ YAV

her branştan sınıfçı olur ammaaaa ya bi sınıfçı hangi branşa girebilir Allah aşkına (istisnalar hariç)

Görmezden gelip cevap yazmayın gider.
Kesin dönüşüm sonucunda ilkokul olanlarda artık başları her sıkıştığında yardım isteyecekleri BT öğretmenleri olmayacak. Yan alanı BT olan arkadaşlarına mı danışırlar ya bilgisayarı çok iyi bilen öğrencilere mi artık kendileri karar verir. En kötü ihtimal bir PC tamir dükkanına gidip 40-50 TL ye format attırırlar.

BT Rehber Öğretmenlik başvurusu kabul edilmeyen Sınıf Öğretmenlerinden birisi de olabilir. Çevremde BT Rehber Öğretmen olmak isteyen öğretmenlerin tamamına yakını Sınıf Öğretmeni 8)

Böyle saçmalık mı olur sınıfçıyı bilgisayarcı yaparsan çocuklara oyun oynatır başkada birşey yapmaz sonra al bilgisayar dersi verimsiz derler. Sinir olmamak elde değil. Din kültüründe daha çok açık var oraya geçsinler sözel hiç değilse bilgisayar ne alakaymış

ahmetfx' Alıntı:
Bir deli ortaya çıkmış yazmış, herkesi de suçlamamak lazım ona bakarak. Ne dediğini bilmiyor işte..
Bir sınıf öğretmeni olarak Hocama aynen katılıyorum. Genellememek lazım. Her branşın içinden bu tür kişiler çıkabiliyor.

ADAM BİR YILIN 180 HAFTADAN OLUŞTUĞUNU ZANNEDİYOR!!! :puhaha:
ŞÖYLE YAZMIŞ..

"Bilişim Teknolojilerinde oluşacak olan baş kadrolar Sınıf Öğretmenliği mezunu olupta Yan alandan Haftalık 18 saatten yılda 3240 saat eğitim görmüş öğretmenler tarafından en iyi şekilde yapılacağı aşikardır."

impetus23' Alıntı:
her branştan sınıfçı olur ammaaaa ya bi sınıfçı hangi branşa girebilir Allah aşkına (istisnalar hariç)
Ben de buna karşıyım bir sınıf öğretmeni olarak. Her branştan sınıfcı olmaz olmamalı sınıfcı sınıf öğretmenliği bölümü mezunlarından olur. Ayrıca O memurlar nette yazanın da gerçek bir sınıfcı olduğunu düşünmüyorum sadece ortalığı karıştırmak isteyen biri.

twetyynet' Alıntı:
impetus23' Alıntı:
Ben de buna karşıyım bir sınıf öğretmeni olarak. Her branştan sınıfcı olmaz olmamalı sınıfcı sınıf öğretmenliği bölümü mezunlarından olur. Ayrıca O memurlar nette yazanın da gerçek bir sınıfcı olduğunu düşünmüyorum sadece ortalığı karıştırmak isteyen biri.
even i..bi... nin biri olduğu kesin.

Her alanı kendi içinde değerlendirmeli. Herkesin ulu orta bilişim öğretmenlerini, resim öğretmenlerini, müzik öğretmenlerini, beden eğitim öğretmenlerimizi neden gereksiz öğretmen gibi görüyorlar anlamadım. Eğer onlar gereksizse ve sınıf öğretmenlerimiz ile ingilizce, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler öğretmenleri gerekli ise bu sıfır çekenler kimin suçu kimin ürünü, 20 sorudan sallasa 1-2 doğru yapacak öğrenciler hiç doğru cevap veremiyorlarsa kimin suçu.Suç hemen ailelere atılıyor. İlgisiz aileler. Eğitimsiz aileler deniliyor. Tamam da biz ne yaptık. 8 de gel 3 de git. Nerede bireysel rehberlik. Nerede Aile ile iletişim. Aile ziyareti. Nerede çocuğa ayrı bir program. nerede yetiştirici kurslar. Ondan sonra tek sorumlusu bilişimciler olur.

Eminim yukardakiler su yazilanlari okuyup guluyorlardir.aldigimiz belli sattigimiz belli.sifatimiz belli.istanbulda su anda birileri konserde hakkaride birileri sinifi icin birseyler yapiyor ayni maasi aliyorlar.birbirimize destek olalim.sen bana birsey ogret ben sana birsey ogreteyim.forumda mcse,3d,guvenlik basliklari acilsin artik ogrenme zamani gelisme zamanidir.

konuyu görünce sokakta uyuz bir it görmüş gibi hissettim kendimi hoşt bile demeye gerek duymadım sizde öyle yapın arkadaşlar

Sınıfçıyım ama gözüm yok, bilgisayar bilgim üst düzeyde siz neler yapabilirseniz bende yapabilirim hangi programı kullanıyorsanız bende kullanıyorum. Biz madur değiliz ki böyle birşey olsun saçmalamış biri işte

MEB 'in bu sene bir kereye mahsus yapmış olduğu bu atama şimdiye kadar hiç rastlanmadı. Olmadık alanlar başka alanlara atandığı için biz hemen dava açtık...

Hatta bazı arkadaşlarımız da beni aradılar hocam bu alan değişiklinden bizde yaralanalım dediler. Ben sakın alan değiştirmeyin bekleyin
herkes kendi işinde mutludur dedim..

Geri