Sınıf Bölme İşlemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sami55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum. Okulumuzda 11. Sınıflarda 3 adet şube var. 2 tanesi sayısal 1 tanesi eşit ağırlık bölümü. Eşit ağırlık bölümünde 32 kişi var sınıf çok kalabalık olduğu için verim alınamıyor yönetmeliğe göre bölünmesi için 35'i bulması lazım.
Seneye;
1. Bu sınıfı ayırmanın başka bir yolu var mı yönetmeliklere uygun bir şekilde.
2. Biz bu sınıftan bir sözel sınıf açsak bu sınıfı eşit ağırlık gibi ders seçimi yapabilir miyiz? Sözel sınıfında öğrencilerimizin zararı olur mu?

hocam ben bunu idarecilere sordum idarenin tasarrufunda dediler, 10 kişiyi geçtikten sonra yeni sınıf açılabilir dediler, tabi ortaokullar için, liseleri bilmiyorum.

hocam lisede yönetmeliğe göre bölünmesi için 35'i bulması lazım.

30 u geçtiği vakit bölebilirsiniz. Yalnız okulun şartları müsait mi diye sorarlar. Evet yanıtını veriyorsanız ilçe MEM'e başvurun.

Arkadaşlar diğer sınıflardan bu sınıfa 3 öğrenci alsak ve sınıfları bölsek seneye ilk hafta tekrar geri dönseler bizden sınıfları geri birleştirmemizi isterler mi?

sami55' Alıntı:
Arkadaşlar diğer sınıflardan bu sınıfa 3 öğrenci alsak ve sınıfları bölsek seneye ilk hafta tekrar geri dönseler bizden sınıfları geri birleştirmemizi isterler mi?
olur hocam. hatta onu şuanda bile yapabilirsiniz. Ama sınıf bölme işini dönem başında yapılır. Sonra norm güncellemesi yapılır. 1 sınıfçı eklersiniz.

Geri