Sınıf Defteri Sorusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasific
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mevzuat bilen arkadaşlar yardım!..."Sınıf ders ve yoklama defteri sonderse giren öğretmen tarafından idareye teslim edilir"

bu ve ya buna benzer bir yükümlülük varmı acaba ? kaynak gösterebilirmisiniz...

Sorumluluk olduğunu sanmıyorum. Bizim okulda müdür yardımcısının sorumluluğunda. Son dersin bitmesine 10dk kala nöbetçi öğrenciye toplatılıyor. Eğer sağda solda kalan olursa insaniyet namına götürüyoruz ama zorunluluk kesinlikle yok!...

yalcinbayrakci' Alıntı:
Sorumluluk olduğunu sanmıyorum. Bizim okulda müdür yardımcısının sorumluluğunda. Son dersin bitmesine 10dk kala nöbetçi öğrenciye toplatılıyor. Eğer sağda solda kalan olursa insaniyet namına götürüyoruz ama zorunluluk kesinlikle yok!...

hocam işte kesinlikle derken yani bunun yazıldığı çizildiği bi yönetmelik varmı acaba diye araştırıyorum . malum meb=evrak(yazı) :)

16. DERS DEFTERLERİNİN YIRTILMAMASI,  KAYBOLMAMASI VE DEVAM TAKİP  İÇİN,  DERS  ÖĞRETMENLERİ   TARAFINDAN  MÜDÜR YARDIMCISI ODASINDAN İLK DERSTE  ALINMASI, SON DERSDE   TESLİM EDİLMESİ, DERSE GİRDİĞİ HALDE DERS DEFTERİNİ İMZALAMAYAN ÖĞRETMENLERİN İLGİLİ BOŞ BÖLÜMLERİ İMZALAMASINA KARAR VERİLDİ.

yazildigi uzere anlasiliyor ki konunun mevzuatta yeri yok. Sene basi toplantida gundeme gelir benzer cozume karar verilir

cyln' Alıntı:
16. DERS DEFTERLERİNİN YIRTILMAMASI,  KAYBOLMAMASI VE DEVAM TAKİP  İÇİN,  DERS  ÖĞRETMENLERİ   TARAFINDAN  MÜDÜR YARDIMCISI ODASINDAN İLK DERSTE  ALINMASI, SON DERSDE   TESLİM EDİLMESİ, DERSE GİRDİĞİ HALDE DERS DEFTERİNİ İMZALAMAYAN ÖĞRETMENLERİN İLGİLİ BOŞ BÖLÜMLERİ İMZALAMASINA KARAR VERİLDİ.

yazildigi uzere anlasiliyor ki konunun mevzuatta yeri yok. Sene basi toplantida gundeme gelir benzer cozume karar verilir

teşekkürler hocam ...o kadar aramama rağmen ders defterinin gölgesi bile yok mevzuatta :)

Yoklama fişlerinin en altında yoklama fişi ve sınıf defteri son ders öğretmenince idareye teslim edilir diye yazıyor ama yönetmelik hakkında bilgim yok

Geri