Sınıflardaki Projeksiyon Kabloları?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbbbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bbbbb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sınıflardaki projeksiyon kablosunu çocuklar kesmiş.. bana da yeni kablo çekiver dedi müdür yardımcısının teki.. benim görevim mi kablo çekmek???of ya kafayı yiycem yakında...bu söylem tarzı ne???

Tabi ki değil hocam.
Ama bde gereği ilgilenmekte gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben webdenal.com dan (en uygun fiyat orda) 5 er 10 ar alıyorum.
Sorun olan sınıfların ismini üzerlerine asetatla yazıp hizmetliye gönderiyorum.
Takıldıktan sonra gidip kontrol ediyorum.

Hocam aynısı benim de başıma geldi. Ben de aldım yanıma bir hizmetli. Müdür yardımcısı "hocam sana tarif etsin sen de aynen dediğini yap" dedi hizmetliye. Ben de başında durup tarif ettim olayı çözdük.

eeeee' Alıntı:
sınıflardaki projeksiyon kablosunu çocuklar kesmiş.. bana da yeni kablo çekiver dedi müdür yardımcısının teki.. benim görevim mi kablo çekmek???of ya kafayı yiycem yakında...bu söylem tarzı ne???

Hocam sene başı aynı olay başıma geldi, ben bilgisayarcılara yönlendirdim, gelip taktılar, taktıkları kablo hatalı çıktı, yeni kablı taktılar oda arızalı. 3. kabloda tutturdular. Şimdi ben alıp çekseydim hatayı bende bulurlardı.

hocam bu iş sizin göreviniz değil.
kabloyu okulun hizmetlileri çeksin. sizde projeksiyon ve bilgisayar bağlantısını yaparsınız. ben okulumunda o şekilde yapıyorum.

gerçekten bunları yapmak için üniversite okumadık.... ama "bunları yapacaksın" tabirinden nefret ediyorum...inadına yapmayacağım işte....

Ben de hizmetli ile birlikte gittim. Ben kabloyu çektim o tarif etti. :lol: Bakın o tarif etti ben çektim demiyorum, ben çektim o tarif etti.

Birinin yapması lazım. Ha, bu arada değiştirdiğimden ne müdürün ne de müdür yardımcısının haberi var. Arızalı idi, farkettim, kimseye söylemeden yaptım. Müdür yardımcısına söylesem adam getirir. Eli bol ve dürüst bir insan. İhtiyaçlar konusunda parayı esirgemez. Ama söylemedim. Tabii ki bizim görevimiz değil, aslına bakarsanız hizmetlinin de görevi değil. O sadece kapıyı açmak için geldi, anahtarlar onda konferans salonunun.

Umarım küçük eksik ve hatalarımıza telafi olur bu yaptıklarımız.

Hocam söyleme tarzı çok önemli tabi ama sonuçta bizim yaptığımız bu işler kimsenin babasının işi değil devletin işi, yani idare servis çağırsa nolucak parası yine devletten çıkacak, elimizden geliyorsa yapmak lazım devletçilik bunu gerektirir. Tabi yapınca da idare sanki yapmaya mecburmuşuz gibi bir tavır takınıyor o insanın zoruna gidiyor.

Bir meslek lisesinde çalışan meslektaşınız olarak hiçbirimiz kablo çekmek için okumadık üniversiteleri fakat kendi sınıfınız için bir şeyler yapmak çok zor olmamalı biz bugün duvara korniş monte edip perdesinin taktık. Yeri geliyor kapı boyuyoruz yeri geliyor duvar delip kanal monte ediyoruz.Ama ne için yapıyoruz kendi çalıştığımız ortamları güzelleştirmek için.
Daha önceki okulumda (Ağrı Tutak 'ta) bir müdürüm vardı okul boyanacak fırçayı eline alırdı duvar delinecek matkabı kapar gelirdi daha sayamayacağım birçok iş görevi mi hayır değil ama her şey eğitim için ...

Çok büyük işler olmadığı müddetçe ufak tefek işleri yaparım. Sonradan görevimiz gibi algılanmasa, takdir edilsek, ne kadar istekli de oluruz değil mi? Bu yaptıklarımızın bir fedakarlık olduğunun farkına varsalar.

konu açılmışken ben de sorayım. Projeksiyon kablolarının pinleri kırıldığında veya kablo kesiklerinde tamamen değiştirmeden bir çözüm uygulanabiliyor mu ?

Geri