Sınırlı Bağlatı Hatası

Kodla Büyü

yilmazselcuk55

Aktif Üye
Okuldaki modem bozuldu yeni modem aldık TP-link markası.Modemin bağlantılarını yaptım.Kullanıcı adı şifresini girdim kablosuz ağ adı ve şifresini girdim.Ama okuldaki bilgisayarlarda sınırlı bağlantı diyor.Modem Bozulmadan Önce b sıkıntı yoktu okuldaki tüm bilgisayarlar internete çıkabiliyordu. Şimdi Bazen net oluyo bazen olmuyor olmadığında bir iki defa modemi resetleyince nete giriyor tüm bilgisyarlar ancak belli bir süre sonra tekrar net gidiyor.Modemde DHCP Kurulumunda Herhangi bir DNS numarası girmedim sorun bundan olabilir mi ?

Allah bu sorunun belasını versin. 1 haftadır çözemedim sorunu, DNS' leri Habib Hocamın dediği gibi de değiştirmiştim. Yine de gidip gidip geliyooooorr :x

Bizdeki modem de Zyxel p600 modem var. Akıllı tahtalar ve wirelles ap taktıktan sonra bağlantı yok ve ip çakışması problemi başladı. İdari bilgisayarlara statik ip verdimbiraz düzeldi ama ara sıra yine aynı sorun tekrarlıyor. Anladığım kadarıyla modemler ip dağıtımında problem yaşıyor.Fiber ağ gelirse en azından idare bilgisayarları rahatlar.

195-175-39-/40 bunu girince düzeliyor . bunu neden yapma gereği duyuyoruz. sorun nedir tam olarak .

camlıca' Alıntı:
195-175-39-/40 bunu girince düzeliyor . bunu neden yapma gereği duyuyoruz. sorun nedir tam olarak .
telekomun dns leri hocam
meb hattı diğer dnslerle sıkıntı yaşıyor olabilir.

Geri