Sınav Analiz Programı 2013-2014-Umarım Faydalı olur

Kodla Büyü

SHİFT+DEL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni yönetmeliğe göre sınav sonrası sınıf, şube ve soru bazında sınav analizleri yapılması gerekmektedir. İnternette birçok sınav analiz programı bulabilirsiniz. Bende kendimce bir program hazırladım. Bir sınav analizinde olması gereken her şey var diye düşünüyorum. Sınav analizi yapıldığında sadece tek sayfa bir çıktı ile her şeyi yapmış olacaksınız.

Sınav analizini indirenler bir teşekkürü çok bulmazsa sevinirim..

İndir: SINAV ANALİZİ([url=http://www.erkandos.com]http://www.erkandos.com)[/url]

Sınav analizindeki bazı hatalar düzeltilerek V2 şeklinde yeniden ekledim arkadaşlar.( 100 alan öğrencilere pekiyi yazmıyordu düzeltildi, Not dağılım çizelgesi kısmında düzeltmeler yapıldı)

Ekli dosyalar

• sınav analizi.jpg
    sınav analizi.jpg
    115.4 KB · Görüntüleme: 15,412
  • SINAV ANALİZİ(www.erkandos.com).rar
    SINAV ANALİZİ(www.erkandos.com).rar
    130.6 KB · Görüntüleme: 2,019
  • SINAV ANALİZİ V2 (www.erkandos.com).rar
    SINAV ANALİZİ V2 (www.erkandos.com).rar
    131 KB · Görüntüleme: 2,336
  • SINAV ANALİZİ V3 50 kişilik.rar
    SINAV ANALİZİ V3 50 kişilik.rar
    135.1 KB · Görüntüleme: 3,301
HOCAM ÖĞRENCİ SAYILARINI 35 İLE SINIRLAMIŞSINIZ. ONU DÜZ 50 YAPSAK DAHA İYİ OLUR SANKİ :)
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER .

bbozkurt' Alıntı:
HOCAM ÖĞRENCİ SAYILARINI 35 İLE SINIRLAMIŞSINIZ. ONU DÜZ 50 YAPSAK DAHA İYİ OLUR SANKİ :)

Hocam bizim öğrenci sayımız 15-20 olduğu için o şekilde yaptım. 50 kişilik te zaman bulabilirsem yaparım hocam.. Öncelikle programı beğendiniz mi??? :)

hocam program güzel elinize sağlık. okulumda uygulamada bazı sınırlılıklarla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.

1-listeleri kendimiz kopyalayıp yapıştırıyoruz sanırım sınıfı girince listeyi kendi çekemiyor mu?
2- 20 soruyla sınırlanmışsınız. benim okulumda 27 hatta 35 soruyla sınav yapanlar var yardımcı olursanız sevinirim

ogrt_kartal' Alıntı:
hocam program güzel elinize sağlık. okulumda uygulamada bazı sınırlılıklarla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.

1-listeleri kendimiz kopyalayıp yapıştırıyoruz sanırım sınıfı girince listeyi kendi çekemiyor mu?
2- 20 soruyla sınırlanmışsınız. benim okulumda 27 hatta 35 soruyla sınav yapanlar var yardımcı olursanız sevinirim

Hocam istedikleriniz yapılabilir tabiki.. Vaktim oldukça geliştirmeyi düşünüyorum..

Kırmızı alarmmm. haftaya müfettiş geliyorrr. Acil analiz yapmam lazım ve tam zamanında yetiştin hocam. teşekkür ederim. Bilgine emeğine klavyene sağlık

SHİFT+DEL' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:

Hocam bizim öğrenci sayımız 15-20 olduğu için o şekilde yaptım. 50 kişilik te zaman bulabilirsem yaparım hocam.. Öncelikle programı beğendiniz mi??? :)

50 kişilik versiyonu hazır hocam...

Ekli dosyalar

Geri