Sınav analiz işlerinizi kolaylaştırması için Excel kullanarak bir program yaptım. Umarım faydalı olur. Liseler ve Ortaokullar da kullanıma uygundur.
Programın EXE halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Programın RAR halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Önemli Uyarı: EXE halini indirmekten imtina edenler için RAR halini de ekliyorum ancak RAR halini indirenlerin RAR içinden çıkan klasörü bilgisayarın C: dizinin altına kopyalamaları gerekiyor yoksa program çalışmaz.
EXE halini indirenlerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Programın çalışabilmesi için gerekli olan klasör bilgisayarınızın C: dizininde otomatik olarak oluşturulacaktır.
Program Güncellenmiştir.
- Puanları E-Okula Otomatik Aktarma işlemi getirildi.
- Lise ve Ortaokullarda kullanılmaya uygun hale getirildi.
- Öğrencinin sorunun cevabından aldığı puanın yanlışlıkla sorunun puan değerinden yüksek girilmesi engellendi.
Kolay gelsin.
Programın EXE halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Programın RAR halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Önemli Uyarı: EXE halini indirmekten imtina edenler için RAR halini de ekliyorum ancak RAR halini indirenlerin RAR içinden çıkan klasörü bilgisayarın C: dizinin altına kopyalamaları gerekiyor yoksa program çalışmaz.
EXE halini indirenlerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Programın çalışabilmesi için gerekli olan klasör bilgisayarınızın C: dizininde otomatik olarak oluşturulacaktır.
Program Güncellenmiştir.
- Puanları E-Okula Otomatik Aktarma işlemi getirildi.
- Lise ve Ortaokullarda kullanılmaya uygun hale getirildi.
- Öğrencinin sorunun cevabından aldığı puanın yanlışlıkla sorunun puan değerinden yüksek girilmesi engellendi.
Kolay gelsin.