-Sınav Analiz Programı - 2014-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

HAB

Aktif Üye
Sınav analiz işlerinizi kolaylaştırması için Excel kullanarak bir program yaptım. Umarım faydalı olur. Liseler ve Ortaokullar da kullanıma uygundur.

Programın EXE halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Programın RAR halini İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Önemli Uyarı: EXE halini indirmekten imtina edenler için RAR halini de ekliyorum ancak RAR halini indirenlerin RAR içinden çıkan klasörü bilgisayarın C: dizinin altına kopyalamaları gerekiyor yoksa program çalışmaz.
EXE halini indirenlerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Programın çalışabilmesi için gerekli olan klasör bilgisayarınızın C: dizininde otomatik olarak oluşturulacaktır.

Program Güncellenmiştir.
- Puanları E-Okula Otomatik Aktarma işlemi getirildi.
- Lise ve Ortaokullarda kullanılmaya uygun hale getirildi.
- Öğrencinin sorunun cevabından aldığı puanın yanlışlıkla sorunun puan değerinden yüksek girilmesi engellendi.

Kolay gelsin.

kurdum programı başlattım ama e okuldan notları otomatik alıyor mu yada kaydettiğimiz e okul listesini direk entegre edebiliyormuyuz hocam

video yu tam izlemedim ama

Teşekkürler hocam,emeğinize sağlık tam istenilen şekilde ,harika bir analiz.Arkadaşlar kaçırmayın. :alkis:

Üyelik tarihi bugün. Eklenen dosya exe ve sadece 1 mesaj sayısı var üyenin. İyi niyet ile yapılmış olabilir ama ben almayayım...

ya hocam ben kurdum programı çok sıkıntılı bir program gözükmüyor excell halini zaten kullanıyorduk biz fakat bu hali daha iyi olmuş

g.cetin.66' Alıntı:
kurdum programı başlattım ama e okuldan notları otomatik alıyor mu yada kaydettiğimiz e okul listesini direk entegre edebiliyormuyuz hocam

video yu tam izlemedim ama
Hayır hocam henüz e-okuldan otomatik sınıf listesi çekmiyor ancak bu konu üzerinde de çalışıyorum. İleride bu özelliğide ekleyemeye çalışacağım.

DaMieN' Alıntı:
Üyelik tarihi bugün. Eklenen dosya exe ve sadece 1 mesaj sayısı var üyenin. İyi niyet ile yapılmış olabilir ama ben almayayım...
Hocam için rahat olsun. İndirirseniz adımı soyadımı görürsün. Videolarda da var. Ama yine de tercih sizin. Paylaşım yapmak için üye oldum.

ozvatan' Alıntı:
Teşekkürler hocam,emeğinize sağlık tam istenilen şekilde ,harika bir analiz.Arkadaşlar kaçırmayın. :alkis:
Ben teşekkür ederim Hocam. İşinizi görürse benden mutlusu yok!

Arkadaşlar programı güncelledim. Sınav Puanlarını E-Okula tek tıklamayla aktarabilirsiniz. Eski versiyonunu indirmiş olan arkadaşlar isterlerse ilk mesajımdaki adresten yeni versiyonunu da indirebilirler.

Arkadaşlar tekrar bir güncelleme yaptım. Güncellemeyle program;
- Lise ve Ortaokullarda kullanılmaya uygun hale getirildi.
- Öğrencinin sorunun cevabından aldığı puanın yanlışlıkla sorunun puan değerinden yüksek girilmesi engellendi.

Ayrıca programın EXE halini indirmekten sakınanlar için RAR halini de ekledim. İlk mesajımda ikisinin de indirme adresi verildi. Programın çalışabilmesi Makro ve ActiveX lerin çalışmasına izin vermeyi unutmayın.
Hatalı gördüğünüz ya da buda olsa iyi olurdu dediğiniz bir şey olursa bilgilendirmeniz halinde fırsat buldukça güncelleme yapabilirim.
Kolay gelsin.

"Çalışma Kitabını Koru" düğmesinden korumayı kaldırmaya çalışıyorum fakat parola isteyen bir kutu çıkıyor. Parola nedir? Burada belirtilmemiş. Bir de E-okuldan otomatik sınıf alma gibi bir durum söz konusu değil sanırım?

Merhaba
Sitemden yada imzama tıklayarak programın son versiyonunu indirin sayfa koruma sifresi 123 tür. Program ile notları E okula aktarabilirsiniz.Programi kurarsaniz E okuldan sinif listesinin nasil alinacagina dair bir klavuz goreceksiniz. İyi gunler

Teşekkürler, bir kaç hata veriyor, makroları da açtım ama hataların neler olduğunu tam olarak yazarsam yardımcı olabilir misiniz? Okulu analiz telaşı sarmış durumda :)

Ne gibi hata alıyorsunuz yazarsanız bir bakayım. Arkadaşlar program yandex diskten paylaşıma sunulmuştur ancak anladığım kadarıyla Meb yandex diske erişim izni vermiyor (Meb in internetini hiç kullanmadığım için bilemiyorum). Meb tarafından erişime izin verilen bir alan bilen varsa programı oraya yükleyebilirim.

Geri