Sınav Analiz Programı

Kodla Büyü
Re: Sıav analiz programı

Emeğine sağlık. Şimdi inceledim. Gerçekten güzel olmuş. Merak ediyorum. e-okula programınız üzerinden girersek bir tehlike olur mu?
İnşallah bir sorun çıkmaz. Başımız ağrımasın diyorum. Tekrardan ellerine sağlık. :alkis:

bu proğramda birde şube analizi ekleyebilirsek süper olur.mesela 9. sınıfların hepsinin şube şube analizlerini yapıp karşılaştırabilirsek müthiş olurdu.Emeğinize sağlık.teşekkürler... :alkis:

muhalif44 hocam e-okulda sadece text kutularına bilgi yazıyor bu nedenle içiniz rahat olsun.Herhangi bir guvenlik problemi oluşturmaz.

sayın vansak hocam Programı elimden geldiğnce geliştirmeye çalışıyorum.Şube analizi için fırsat buldukça uğraşıyorum.En kısa zamanda inşaallah hazır olur.

asasmaz' Alıntı:
muhalif44 hocam e-okulda sadece text kutularına bilgi yazıyor bu nedenle içiniz rahat olsun.Herhangi bir guvenlik problemi oluşturmaz.
değerli meslektaşım, bir problem gördüm.Düzeltirsen güzel olacak.
Soru bazında puanları girerken TAB tuşu ile hücreler arası geçiş yapmak istedim. Olmadı. TAB tuşu kafasına göre hücreye geçiş yapıyor. Yani text kutucuklarını tanımlarken TAB tuşu için sıralı atlaması gereken text adlandırılması yapılmamış gibi geliyor bana. Bir zahmet ilgilenesiniz. Şimdiden tekrar teşekkürler,emeğinize sağlık.

Geri