Sınav Görevi

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar merkezi sınavlarda bu sene hiç görev almadım ve en som YDS ye başvurdum ancak görevlendirmelerim bölümünde bile görünmüyor niye sizce?

Enterprise' Alıntı:
Arkadaşlar merkezi sınavlarda bu sene hiç görev almadım ve en som YDS ye başvurdum ancak görevlendirmelerim bölümünde bile görünmüyor niye sizce?
Sayın Hocam,

Merkezi Sistem Sınavları Bakanlığın yaptığı sınavlardır. (MTSAS, AÖLS, AÖOS ve Protokollü sınavlar). Sizin söylediğiniz sınavlar Üniversite tarafından yapılan sınavlar. İkisi birbirinden farklıdır. Merkezi sistem sınavları için İl/İlçe MEM'lere müracaat edilir. Diğer Sınavlar için Üniversiteye okulunuzdan başvuru yapılılır.

İyi çalışmalar.

Görevlendirmelerim bölümünde görevlendirme takvimine göre aktif olan sınav varsa onlar olur zaten hocam. Şu anda zaten YDS sınavı ile ilgili işleyen bi takvim yokdolayısıyla da görevlendirmelerim kısmında o sınavda olmaz.

Ya ben bunların tarihlerini kontrol edemiyorum ya da bir gariplik var zira bu sene 2012-2013 yılında hiçbir görev alamadım

Hafta sonu yapılacak acıkogretim sınav gorevlendirmeleri belli mi ! Öğrenen var mı

Geri