g.cetin.66' Alıntı:Tecrube yaasa gore mi yoksa sınavda yaptıgı ıse gore mi yasa gorevse hııc tecrube ne yok hocam meraklanma gencler canavar gıbı yapıyolar ıslerını.hem gencler gorev aldıkca aldıkca tecrube kazanacaklar
Hocam,fikrifirat' Alıntı:sınavlardan alınan puanların herhangi bir aralıklarda silinme durumu var mıdır?
:|
Silinmemesi halinde tecrübeli öğretmenlerin puanları yüksek olacağı için görev alma şansları azalacaktır diye düşünüyorum.
tam da demek istediğim buydu :alkis:kisnorbo' Alıntı:g.cetin.66' Alıntı:Tecrube yaasa gore mi yoksa sınavda yaptıgı ıse gore mi yasa gorevse hııc tecrube ne yok hocam meraklanma gencler canavar gıbı yapıyolar ıslerını.hem gencler gorev aldıkca aldıkca tecrube kazanacaklar
yanlış anlamışsınız. hocam şunu demek istiyor. diyelim ki 2-3 sene sınavlarda görev aldınız ve 1000 gibi bir puanınız oldu. Yeni göreve başlayan bir öğretmenin puanı 0 olacağı için o ve onun gibi yeni başlayanların puanı 1000 olana kadar size görev verilmez çünkü puanı az olana görev verme prensibi var. o yüzden soruyor hocam her sene puan sıfırlanacak mı diye ki mantıklı olan o. yoksa bu işin yaşla ilgisi yok.
Hocam,abtani' Alıntı:"Aday Öğretmen Yetiştirme Programı" çerçevesinde merkezi yerlere gelen aday öğretmenlere bağımsız nöbet görevi bile vermeyen MEB,ÖSYM,Anadolu Üniversitesi arkadaşları sınavlara başkan olarak atıyor. :lol: :lol: :lol:
Sınav girişleri kapanmadığı için eklenmemiş Hocam. Bir kaç gün içinde eklenir.klmno' Alıntı:Puanlar aciklandi mi dpys sinavi
Hocam,abtani' Alıntı:@habib hocam;
Maaş karşılığı dolduramayan asil öğretmeni okul okul gezdirip maaş karşılığı dolduruyor,aday öğretmeni atandıkları okula gönderemiyor,atandıkları ilde gezdiremiyor , sinema tiyatro,gezi,kitap vb abuk sabuk işleri anlamsız yerlerde yaptırıyor,ders vermiyor,nöbet vermiyor,tam maaş veriyor,o ilde ki asıl çalışan kıdemli- kıdemsiz tüm öğretmenlerin önüne geçiyor.Sonrada tüm haklarla sahip.
"Aday Öğretmen Yetiştirme Programı" anlamsız bir uygulama.Ne öğreneceksen git atandığın ilde öğren.
Arkadaş Erzurum'a atanmış,Ege'de gezip duruyor. uhaha: uhaha:
Bilgisi olan var miaydınDr' Alıntı:Sinav gorevlerinde mem de gorevli olanlara ve okul sinav komisyon gorevlilerine gorevlerinden dolayi puan verilmekte midir
Hocam,abtani' Alıntı:Habib hocam;
Zaten bende mevzuat'ın doğru olmadığını söylemek için yazmıştım.Umarım bakanlıktaki arkadaşlara'da bu durumu aktarırsınız.
abtani' Alıntı:@habib hocam;
Maaş karşılığı dolduramayan asil öğretmeni okul okul gezdirip maaş karşılığı dolduruyor,aday öğretmeni atandıkları okula gönderemiyor,atandıkları ilde gezdiremiyor , sinema tiyatro,gezi,kitap vb abuk sabuk işleri anlamsız yerlerde yaptırıyor,ders vermiyor,nöbet vermiyor,tam maaş veriyor,o ilde ki asıl çalışan kıdemli- kıdemsiz tüm öğretmenlerin önüne geçiyor.Sonrada tüm haklarla sahip.
"Aday Öğretmen Yetiştirme Programı" anlamsız bir uygulama.Ne öğreneceksen git atandığın ilde öğren.
Arkadaş Erzurum'a atanmış,Ege'de gezip duruyor. uhaha: uhaha:
Puanlar sıfırlanmayacak Hocam.mevzuat' Alıntı:Puanlar sıfırlanmaz umarım, çünkü ben bu sene hiç görev istemedim nasıl olsa puan uygulaması var gelecek senelerde görev alırım diye düşündüm. MEB eğer puanları sıfırlayacak ise en az bir yıl önceden bunu bize duyurmalı.
Hocam,tomreader2010' Alıntı:Habib hocam aday ogretmenler atandiklari ilde de ortalama puani alacaklar mi yoksa 0 puanlami gidecekler
Teog sınavlarında puan verilmemektedir Hocam.aydınDr' Alıntı:Teog sinavlarinda puan verilmekte midir
Benim de merak ettiğim bir soru... :?:aydınDr' Alıntı:Okulda Sinav komisyonlarinda ve mem de sinav işlemlerinde görevli olanlara gorevlerinden dolayi sinav puani verilmekte midir
kadirlili' Alıntı:Benim de merak ettiğim bir soru... :?:aydınDr' Alıntı:Okulda Sinav komisyonlarinda ve mem de sinav işlemlerinde görevli olanlara gorevlerinden dolayi sinav puani verilmekte midir
ilkbaharsu' Alıntı:kadirlili' Alıntı:Benim de merak ettiğim bir soru... :?:aydınDr' Alıntı:Okulda Sinav komisyonlarinda ve mem de sinav işlemlerinde görevli olanlara gorevlerinden dolayi sinav puani verilmekte midir
Bizim idareciler sınav komisyonlarında görev almalarına rağmen puanları 0, burda bir haksızlık var ne yazık ki. Komisyonlarda görev alınca puan alınmıyo ama ücret alınıyo :x