Bu program ücretsiz ve tam sürüm olarak kullanabiliri miyim hocamWondershare EdrawMax
Uzun yıllardır kullanıyorum. Online deneme sitemiz mevcut tüm soruları bu program ile yazmaktayız.
Herşeyin anayasa, yönetmeiik vs ye uygun olması gerekmiyor mu sayın hocam. Bir öğretmen olarak yanlışı savunmanızı anlamak mümkün değil.Anayasaya uygun herşey degil mi ? Ok hocam.
Doğru ama çok pratik değil . Mesela sayfayı iki sütuna ayırdın bir sonraki sayfayı tek sütun olarak kullanmak istiyorsunuz çünkü soru çok uzun resimli bir soru diyelim. Bnu nasl yapacağız. Ayrıca metin tabanli bir programda sayfa tasarımı hep sorun oluryazılıma gerek var mı wordde hazırla farklı kaydetten pdf olarak kaydet.
Wondershare EdrawMax
Uzun yıllardır kullanıyorum. Online deneme sitemiz mevcut tüm soruları bu program ile yazmaktayız.
Doğru ama çok pratik değil . Mesela sayfayı iki sütuna ayırdın bir sonraki sayfayı tek sütun olarak kullanmak istiyorsunuz çünkü soru çok uzun resimli bir soru diyelim. Bnu nasl yapacağız. Ayrıca metin tabanli bir programda sayfa tasarımı hep sorun olur
Siz bahsedince bulup indirdim. Şimdi bir 5 dakika bakma fırsatım oldu. Bayağı iyi bir program. Linkini de bırakıyorum belki kullanan arkadaş olur. Rar Şifresi: 12345Bu programı kullanın arkadaşlar.
Uzun süredir kullanıyorum.
İstediğiniz sorun sayfası test kapısı. Bu iş için yapılmıştır
1000 lerce soru hazırladım.Siz bahsedince bulup indirdim. Şimdi bir 5 dakika bakma fırsatım oldu. Bayağı iyi bir program. Linkini de bırakıyorum belki kullanan arkadaş olur. Rar Şifresi: 12345