Sınav Tarihlerini Gİren Var mı?

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Sınav tarihi giren var mı şu ana kadar. Ben girmeye çalıştığımda sınıf listesini açamıyorum ders öğretmenleri e-okula işlendiği halde. Var mı sınav tarihi giren?

Ben de korktum yav sınav olmayacak mı diye. İdarenin yapması gereken bir ayar var sanırım e-okulda.

bizim sınavımız ve notumuz var değil mi? idare bizim ders için zorunlu seçmeli felan dedi. bununla ilgili resmi bir yazı gören bilen var mı?

Tabi ki notumuz var.Bence yazılınızı yapın.Yıllardır sınavı olmayan yaftadan kurtulmak için yapmalı en azından.
Ben tarihleri girdim çocuklarada söyledim sınav olacak diye.

bende kasımın ilk haftası diye girmiştim ama kasımın 7 ve 8 inde il geneli sınav varmış şimdi yeniden gireceğim

Evet girilebiliyormuş. Sınıfların ders programını girmemiş idare. Onun için kimse sınav tarihi girememiş. Bunu 2 haftadır dile getiriyordum müdüre. Amma da sınav meraklısıymışım.

Re: Ynt: Sınav Tarihlerini Gİren Var mı?

20 kasım da toplu yağacağim

17 kasıma da ben girdim.
6 tane 6. sınıfı aynı gün aynı saatte ortak sınav yapacağım

birde ödev vermiştim. ödev ve defter kontrolü yaptım ve sınıf içi davranışlarına göre 5lere ve 6 lara 1 proje notu girdim

Ben şunu merak ediyorum Proje Ödevi vermek zorunda mıyım?
Performans 1 taane versem olmaz mı her dönem 1 tane versek yetmez mi?
Birde ders içi diye bir bölüm vardı bu sözlü notu olsa gerek değil mi?
2 sınav 1 performans versem yetmiyor mu?

craxx' Alıntı:
Ben şunu merak ediyorum Proje Ödevi vermek zorunda mıyım?
Performans 1 taane versem olmaz mı her dönem 1 tane versek yetmez mi?
Birde ders içi diye bir bölüm vardı bu sözlü notu olsa gerek değil mi?
2 sınav 1 performans versem yetmiyor mu?

Bildiğim kadarıyla her dönem, her öğrenciye performans görevi verip, performans notu girmemiz gerekiyor. Proje ödevini ise, öğrenciler seçtikleri derslerden sene boyunca 1 kereye mahsus olmak üzere alıyorlar. Bizim öğrencilik zamanımızdaki yıllık ödev yani.

Ayrıca ben de az önce sınav tarihlerini girdim. 6. sınıflar kasımın ilk haftası (önümüzdeki hafta), 5. sınıflar da kasımın 2. haftası olacak şekilde.

Geri