uzun süredir ilköğretimde çalışmıyordum,şimdi ilköğretimdeyim sınav yapıyormuyuz bilişimden?
Hocam mevzuatta nasıl bir şey bulamıyorsunuz? İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 36 çok çok açık :egitimci34' Alıntı:benim okulumda müdür yapılmayacak diyor. ben de yapmıyorum. zaten kesin bişey de bulamıyoruz mevzuatta
unknownrealmman' Alıntı:Hocam mevzuatta nasıl bir şey bulamıyorsunuz? İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 36 çok çok açık :
Sınavlar
MADDE 36 – (Değişik:RG-20/08/2007-26619)
Seçmeli dersler ile rehberlik/sosyal etkinlikler (Değişik ibare:RG-24/12/2008-27090) puanla değerlendirilmez. Ancak, öğrencilerin hangi seçmeli dersi aldıkları karne ve diğer kayıtlarda belirtilir.
seraser' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:Hocam mevzuatta nasıl bir şey bulamıyorsunuz? İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 36 çok çok açık :
Sınavlar
MADDE 36 – (Değişik:RG-20/08/2007-26619)
Seçmeli dersler ile rehberlik/sosyal etkinlikler (Değişik ibare:RG-24/12/2008-27090) puanla değerlendirilmez. Ancak, öğrencilerin hangi seçmeli dersi aldıkları karne ve diğer kayıtlarda belirtilir.
Yönetmelik değiştirilmemiş ise, neden e-okul da 5. Sınıfların bilişim teknolojileri dersinde 1. sınav, 2. sınav, ders içi performans, ... gibi bölümler açık?
ben de anlamadım nasıl girebildiğimi, başka türlü maaş karşılığını dolduramam köydeyim, neye dayandırdılar bilmiyorum..serbest etkinlik derslerine girdiğimi biliyorum...bilisim_oguz' Alıntı:2,3,4 e nasıl giriyorsun hocam...
şeffaf' Alıntı:Benim eokulda da 6.,7.,8. sınflar gözüküyor sadece. 2.3.4.5.6.7.8. sınıfların derslerine giriyorum.. :|
teneffüste sorıyım şu not işini müdüre
BTR iseniz zaten maaş karşılığını doldurmanıza gerek yok hocam. BTR iseniz girdiğiniz dersler sistemde kimin üzerinde görünüyor dikkat edin hocam ekdersler başka yerlere gitmesin...şeffaf' Alıntı:ben de anlamadım nasıl girebildiğimi, başka türlü maaş karşılığını dolduramam köydeyim, neye dayandırdılar bilmiyorum..serbest etkinlik derslerine girdiğimi biliyorum...bilisim_oguz' Alıntı:2,3,4 e nasıl giriyorsun hocam...
btr değilim...16 saat dersim var.. diğer türlü 10 saat dersim oluyor..figosde' Alıntı:şeffaf' Alıntı:Benim eokulda da 6.,7.,8. sınflar gözüküyor sadece. 2.3.4.5.6.7.8. sınıfların derslerine giriyorum.. :|
Hocam siz hiç burada 2,3,4 lere giren duydunuz mu? Biz serbest etkinlik derslerine giremiyoruz sınıf öğretmenleri girebiliyor. BTR değil misiniz?
bi gariplik olduğu kesin de açıkçası kurcalamak işime gelmiyor 80 dk yol geliyorum ikinci bir okul felaket olurşeffaf' Alıntı:btr değilim...16 saat dersim var.. diğer türlü 10 saat dersim oluyor..figosde' Alıntı:şeffaf' Alıntı:Benim eokulda da 6.,7.,8. sınflar gözüküyor sadece. 2.3.4.5.6.7.8. sınıfların derslerine giriyorum.. :|
Hocam siz hiç burada 2,3,4 lere giren duydunuz mu? Biz serbest etkinlik derslerine giremiyoruz sınıf öğretmenleri girebiliyor. BTR değil misiniz?