Sınavlara Boykot

Kodla Büyü

grapegate77

Aktif Üye
Değerli arkadaşlar; bilişim öğretmenlerine, eğitime ve tüm öğretmenlere verilen değer ortada. Sadece insan yetiştirmede değil ülkenin her alanda mesleğimizin değerini herkesin anlayabilmesi için ehliyet, açıköğretim, sbs, ösym'nin yaptığı tüm sınavlarda görev almayalım. Bırakalım başka kurumlardan memur görevlendirsinler. Tepki koymadığımız sürece başımıza daha çok şey gelecek. Hakaret, aşağlanma, saygısızlık v.s.

Hocam öğretmenler olarak topluca bir tepki vermemiz lazım size katılıyorum ama bu şekilde bir tepki onların işine yarar bizi men ederler gözetmenliklerden sadece yandaşlarına verirler olur biter...
Daha ötesi olmaz...

Sınavlar, seçimler, hepsine boykot, ben varım da çok aç var bizde hocam. Ayrıca biz boykot etsek de etmeyecek bir sendika var. Sınavları da onlara bırakamayız. Şifreleri bırakıp sınıflarda cevap anahtarı okurlar.

Sınav boykotu hiçbir işe yaramaz.Zaten kimsenin umrunda değildir kim başvurmuş kim başvurmamış.Herkes başvuruğ birşeyler kapma derdinde.

Bence bunun yerine eğitimle ilgili fikir paylaşımı,platform,fikir üretme gibi şeyler olursa bunlara katılmayalım.Fikrimizi belirtmeyelim.Zaten bizim yerimize karar veriyorlar.Bakalım ne kadar verecekler görelim.

lion26' Alıntı:
Sınav boykotu hiçbir işe yaramaz.Zaten kimsenin umrunda değildir kim başvurmuş kim başvurmamış.Herkes başvuruğ birşeyler kapma derdinde.

Bence bunun yerine eğitimle ilgili fikir paylaşımı,platform,fikir üretme gibi şeyler olursa bunlara katılmayalım.Fikrimizi belirtmeyelim.Zaten bizim yerimize karar veriyorlar.Bakalım ne kadar verecekler görelim.
Hocam yapılan bir sınava salon görevlisi bulamadıklarıni düşünsenize. Ama arkadaşların dediği doğru 2 kuruş için bir çok arkadaş yine görev almak isteyecektir. :x

grapegate77' Alıntı:
lion26' Alıntı:

Hocam yapılan bir sınava salon görevlisi bulamadıklarıni düşünsenize. Ama arkadaşların dediği doğru 2 kuruş için bir çok arkadaş yine görev almak isteyecektir. :x
Sınavlar, seçimler, hepsine boykot, ben varım da çok aç var bizde hocam. Ayrıca biz boykot etsek de etmeyecek bir sendika var. Sınavları da onlara bırakamayız. Şifreleri bırakıp sınıflarda cevap anahtarı okurlar.

AMen' Alıntı:
grapegate77' Alıntı:
lion26' Alıntı:

Haklısın hocam. Bilişim forumunda onlarca arkadaşın ben de varım demesini beklerken... Biz her türlü muameleyi hakkediyoruz. :verymad:

biz şu forumda bile ortak tepki oluşturamıyoruz. derslerimizin kaldırılma sürecini bağlantılarıyla ortaya koyuyoruz birileri çıkıp "insanın dinini öğrenmesi kötü mü?" diyor. bana da "hayırlı cumalar o zaman" demek düşüyor.

eylem fikrini ise çok beğendim. uygulamadaki cesaret meselesine girmiyorum bile.

Geri