Sınavsız ikinci üniversite kayıtlarında son 4 gün..

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ikinci bir üniversite okumak istiyorum ama bölüme bir türlü karar veremedim. Artık boşa kürek çekmek istemiyorum doğru bir hedef üzerinde emek harcamak istiyorum. Ben şahsen Tarih'i seviyorum ancak Sosyolojinin de getirisi oluyor diye ilçemizdeki çoğu öğretmen sosyoloji okuyor. Şuan okuyan ya da kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum...

ilahiyat 2 yıl mı onu bitiren din derslerine fln girebiliyor mu ya da branş değiştirebilyor mu?

bende işletme yada iktisat düşünüyorum... Diğer kurumlara geçiş için ilanlarda işe yarar...

angel_33:
Hocam 2 yıllık. Din derslerine ihtiyaç halinde girebilirsiniz branş değiştirirken de işe yarayacağını düşünüyorum bu sebeple başladım.

sinan36: Allah razı olsun hocam.

enestar: hocam ücret 205 lira. askerlikle ilgili askerlik durum belgesi de istiyorlarmış gidince söylediler. Vakıfbanka yatacak para atmden yatırabiliyorsunuz. Ben bilecikteyim büroya gidiyorsunuz bir zarf gibi bişey veriyolar onun üstüne tc ad soyad yazıp imza atıyorsunuz.İnternetten başvurunu yaptığınız için atmden tcyi yazınca bilgilernizi sisteme düşüyor para veriyorsunuz makbuz alıyorsunuz bu kadar.

ismailt' Alıntı:
angel_33:
Hocam 2 yıllık. Din derslerine ihtiyaç halinde girebilirsiniz branş değiştirirken de işe yarayacağını düşünüyorum bu sebeple başladım.

enestar: hocam ücret 205 lira. askerlikle ilgili askerlik durum belgesi de istiyorlarmış gidince söylediler. Vakıfbanka yatacak para atmden yatırabiliyorsunuz. Ben bilecikteyim büroya gidiyorsunuz bir zarf gibi bişey veriyolar onun üstüne tc ad soyad yazıp imza atıyorsunuz.İnternetten başvurunu yaptığınız için atmden tcyi yazınca bilgilernizi sisteme düşüyor para veriyorsunuz makbuz alıyorsunuz bu kadar.
ösym bürolarından kayıt yaptırılabiliyor mu?
başkasının kaydını ben yapabilir miyim?

Bahadır1980' Alıntı:
Arkadaşlar ikinci bir üniversite okumak istiyorum ama bölüme bir türlü karar veremedim. Artık boşa kürek çekmek istemiyorum doğru bir hedef üzerinde emek harcamak istiyorum. Ben şahsen Tarih'i seviyorum ancak Sosyolojinin de getirisi oluyor diye ilçemizdeki çoğu öğretmen sosyoloji okuyor. Şuan okuyan ya da kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum...
Hocam aynı durumdayız. ben de çok kararsızım dün bi arkadaşa sordum yükseklisans yapsan ondan iyi 4 yıl nasıl uğraşcaksın falan dedi hevesimi biraz kırdı ama sanırım bu 2 yılda bir başvuru hakkı geliyor. onun için çok kararsızım 2 yıllık mı 2 yıllıksa hangisi 4 yıllık mı 4 yıllıksa hangisi diye bit ten başka şeyi düşünmeyince adaptasyon sorunu yaşıyorz hangi branş iyi olur yaparz bilmiyorum sonuçta harç ve sınavlar olcak ama alternatif olması açısından b planı 2. ünv iyi olur diye düşünüyorum. :?

Vakıfbankta atm den para yatırabilmek için o bankada hesabımızın bulunmasına gerek yok değil mi ???

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
angel_33:

ösym bürolarından kayıt yaptırılabiliyor mu?
başkasının kaydını ben yapabilir miyim?

o konuda bilgim yok hocam

Son iki gün hala kararsızım. Bugün okuldan izin de alamadım. Yarın son gün. Benim aklımda hala Tarih var. Ama branşı tarih olan müdür yardımcısı arkadaş sosyolojiyi tavsiye ediyor. Kafam karışık :(

Bahadır1980' Alıntı:
Son iki gün hala kararsızım. Bugün okuldan izin de alamadım. Yarın son gün. Benim aklımda hala Tarih var. Ama branşı tarih olan müdür yardımcısı arkadaş sosyolojiyi tavsiye ediyor. Kafam karışık :(
+1 :? kaydımızı dondurabiliyor muyuz :?:

öğrenci bilgi formu
ile
fotoğraflı-imzalı form
aynı belge mi oluyor ?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
öğrenci bilgi formu
ile
fotoğraflı-imzalı form
aynı belge mi oluyor ?

"Fotoğraflı-İmzalı Formu, sitemize yapacağınız başvurunuzun kabulünden sonra bilgisayarınıza indireceğiniz elektronik dosya (PDF) içerisinde bulacaksınız. Formu elde etmek için dosyanın (PDF) yazıcı dökümünü almalı ve işaretli yerlerden kesmelisiniz."
Burda hocam:
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basvuru ... zaForm.htm

arkadaşlar bu bölümü yeni gördüm ne oluyor bu bölüm bunu da okuyabiliyor muyuz çünkü listede yok :?: :?:
BİLGİ YÖNETİMİ ÖNLİSANS PROGRAMI
biraz araştırdım kayıt almayan bir bölümmüş :shock:
HANGİ BÖLÜME KARAR VERDİNİZ :?:

eras63' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
öğrenci bilgi formu
ile
fotoğraflı-imzalı form
aynı belge mi oluyor ?

"Fotoğraflı-İmzalı Formu, sitemize yapacağınız başvurunuzun kabulünden sonra bilgisayarınıza indireceğiniz elektronik dosya (PDF) içerisinde bulacaksınız. Formu elde etmek için dosyanın (PDF) yazıcı dökümünü almalı ve işaretli yerlerden kesmelisiniz."
Burda hocam:
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basvuru ... zaForm.htm
sağol hocam, akşam yorgunluğuyla görmemişim orayı :=)

Geri