Sıra İL DIŞI yer değiştirme kılavuzunda....

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İl içiler 15 temmuz da sonuçlanacak.İl dışı süreci 19-29 Temmuz tarihleri arasında mı olur acaba?

Geçen sene ağustos ayına sarktı temmuz sonu ağustos ortası gibi belli oldu. ben yeni yerimde 29 ağustosta başladım ama bu sene biraz daha erken olabilir.

bayramdan önce yaparlar tahminim. ağustosa kalmadan il dışı yapılmalı ki; alan değişikliği, özür grubu, ilk atama yetişir belky...

İllerin il dışı kontenjanlarında eğer ciddi bir artış olursa beklememize değişecek...
(2012 de 30 ile kontenjan verilmedi.Doğudaki birkaç il hariç diğer illere de 3-5 kontenjan verildi.)

2011 yılında iller arası yer değiştirmelerde Bilişim Teknolojileri branşında ortalama her ile 3-4 kontenjan açılmıştır.Hatta 2012 yılında bu sayı daha da düşmüş 30 ile hiç kontenjan açılmamıştır.Bu yıl ortaokullarda Bilişim dersinin zorunlu olması sebebiyle ülke genelinde norm ihtiyacımız 500' lerden 6000' lere çıkmıştır.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak 2013 İller arası yer değiştirmelerde bu 6000 kontenjanın önemli ölçüde açık gösterilmesi beklentisi içerisindeyiz.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bu mesajı il içi katılım modülüne ekledim.Şimdiden bastıralım belki küçük de olsa bir faydası olur.

Katılım modülünün linki aşağıda verdim.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

sguner_23' Alıntı:
2011 yılında iller arası yer değiştirmelerde Bilişim Teknolojileri branşında ortalama her ile 3-4 kontenjan açılmıştır.Hatta 2012 yılında bu sayı daha da düşmüş 30 ile hiç kontenjan açılmamıştır.Bu yıl ortaokullarda Bilişim dersinin zorunlu olması sebebiyle ülke genelinde norm ihtiyacımız 500' lerden 6000' lere çıkmıştır.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak 2013 İller arası yer değiştirmelerde bu 6000 kontenjanın önemli ölçüde açık gösterilmesi beklentisi içerisindeyiz.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bu mesajı il içi katılım modülüne ekledim.Şimdiden bastıralım belki küçük de olsa bir faydası olur.

Katılım modülünün linki aşağıda verdim.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

bence bu katılım modülünü sadece vakit kazanmak için açtılar

Resmi duyuru gelmiş il içi için nihayet. Biz il dışını beklemeye devam....

2012
Geçen sene 19-25 temmuz tarihleri arasında il içi başvuruları alınmış 1-2 agustosta sonuçlar açıklanmış.İldışı başvuruları işe 30temmuz -6 agustos arasında yapılmış.
2013
Bu sene de aynı senaryo işlerse 8-12 temmuz arasında il içi başvurular ve 15 temmuzda il içi açıklanacağına göre 15-19 temmuz tarihleri arasında il dışı başvurularının yapılması kuvvetler muhtemeldir diye düşünüyorum.

Tabii bakanlığımızın adının MEB ve ne zaman ne yapacağının kestirilmesinin çok mümkün olmadığı gerçeğini unutmayarak :D

Arkadaşlar özür grubu atamaları ne zaman olur? İl dışı Ağustos sonuna kalırsa, özür grubu Eylül başı gibi mi olur? Eylül ayı başında düğün yapmayı planlıyoruz da.

antipc' Alıntı:
Arkadaşlar özür grubu atamaları ne zaman olur? İl dışı Ağustos sonuna kalırsa, özür grubu Eylül başı gibi mi olur? Eylül ayı başında düğün yapmayı planlıyoruz da.
İl dışı en geç 2 Ağustos a kadar sonuçlanır diye tahmin ediyorum.Özür grubu ataamaları da bence en geç 23 ağustosa kadar belli olur...

Geri