Bu Güzeldi :+1:yuca' Alıntı:milli sabır bakanlığı
Hocam bu sene iyice bezdirler ne yapalım işte bu şekilde zaman geçiriyoruz...zencefil58' Alıntı:yani bunu bizim cevaplamamızın ne anlamı var ki
sguner_23' Alıntı:Hocam bu sene iyice bezdirler ne yapalım işte bu şekilde zaman geçiriyoruz...zencefil58' Alıntı:yani bunu bizim cevaplamamızın ne anlamı var ki
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur...zencefil58' Alıntı:sguner_23' Alıntı:Hocam bu sene iyice bezdirler ne yapalım işte bu şekilde zaman geçiriyoruz...zencefil58' Alıntı:yani bunu bizim cevaplamamızın ne anlamı var ki
sende haklısın hocam inş en kısa zamanda istediğiniz yerlere atanırsınız
sguner_23' Alıntı:2011 yılında iller arası yer değiştirmelerde Bilişim Teknolojileri branşında ortalama her ile 3-4 kontenjan açılmıştır.Hatta 2012 yılında bu sayı daha da düşmüş 30 ile hiç kontenjan açılmamıştır.Bu yıl ortaokullarda Bilişim dersinin zorunlu olması sebebiyle ülke genelinde norm ihtiyacımız 500' lerden 6000' lere çıkmıştır.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak 2013 İller arası yer değiştirmelerde bu 6000 kontenjanın önemli ölçüde açık gösterilmesi beklentisi içerisindeyiz.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
Bu mesajı il içi katılım modülüne ekledim.Şimdiden bastıralım belki küçük de olsa bir faydası olur.
Katılım modülünün linki aşağıda verdim.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php
+repmnn' Alıntı:miil sinirlendirme bakanlığı :|
İl dışı en geç 2 Ağustos a kadar sonuçlanır diye tahmin ediyorum.Özür grubu ataamaları da bence en geç 23 ağustosa kadar belli olur...antipc' Alıntı:Arkadaşlar özür grubu atamaları ne zaman olur? İl dışı Ağustos sonuna kalırsa, özür grubu Eylül başı gibi mi olur? Eylül ayı başında düğün yapmayı planlıyoruz da.