X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 29 Aralık 2011 #31 gerçektende böyle olur hep.
mpurcuklu Aktif Üye Mesajlar 198 27 Şubat 2013 #34 Tam bizim Türk milleti için yapılmış bir animasyon paylaşım için teşekkürler
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 24 Mayıs 2013 #36 Re: sıraya geç kardeşim!.. Kendini uyanık zanneden bahtsız kişilik. Süpermiş. :lol:
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 24 Mayıs 2013 #38 Re: sıraya geç kardeşim!.. bunu görmüştüm önceden. çok gülmüştüm. gerçektende insanın başına geliyor. güzel anlatmış durumu
Re: sıraya geç kardeşim!.. bunu görmüştüm önceden. çok gülmüştüm. gerçektende insanın başına geliyor. güzel anlatmış durumu
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,319 24 Mayıs 2013 #41 Re: sıraya geç kardeşim!.. Swf si vardı şimdi gif yapmışlar çok güzel ya... :lol:
zech Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,288 24 Mayıs 2013 #42 Re: sıraya geç kardeşim!.. Özellikle bankamatiklerde insanın başına geliyor.
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 24 Mayıs 2013 #44 Re: sıraya geç kardeşim!.. uhaha: alemsiniz yauv
S sdh Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 348 24 Mayıs 2013 #45 Re: sıraya geç kardeşim!.. uhaha: uhaha: uhaha: çok güldüm ya bazen benim de içimden ayyyynı şeyler geçiyor uhaha:
Re: sıraya geç kardeşim!.. uhaha: uhaha: uhaha: çok güldüm ya bazen benim de içimden ayyyynı şeyler geçiyor uhaha:
A atbinici Site Gezgini Mesajlar 72 24 Mayıs 2013 #46 Re: sıraya geç kardeşim!.. zech' Alıntı: Özellikle bankamatiklerde insanın başına geliyor. Genişletmek için tıkla ... :+1:
Re: sıraya geç kardeşim!.. zech' Alıntı: Özellikle bankamatiklerde insanın başına geliyor. Genişletmek için tıkla ... :+1:
I ilk3r Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,283 24 Mayıs 2013 #47 Re: sıraya geç kardeşim!.. evet ya bankamatiklerde genelde hep havale yapanların sırasını beklemiş oluyorum. para çekenlere pek denk gelemiyorum.
Re: sıraya geç kardeşim!.. evet ya bankamatiklerde genelde hep havale yapanların sırasını beklemiş oluyorum. para çekenlere pek denk gelemiyorum.
K KeRASuS_28 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 651 24 Mayıs 2013 #50 Re: sıraya geç kardeşim!.. sırana geç diye bağırsım gelmedi değil
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,901 24 Mayıs 2013 #51 Re: sıraya geç kardeşim!.. zuhahaha .....bana şehir içi arabaya bindiğinde koltuklar boş olduğunda biyerden kalkıp bir yere oturanları hatırlattı...
Re: sıraya geç kardeşim!.. zuhahaha .....bana şehir içi arabaya bindiğinde koltuklar boş olduğunda biyerden kalkıp bir yere oturanları hatırlattı...
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 24 Mayıs 2013 #52 Cok güzel ya türkiyede ki devlet dairelerini anlatiyor