S III mini bimekste 899 tl sizce alınırmı? acil

Kodla Büyü

mehmetersin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eski telefonumu emekli etmenin zamanı geldi :) bimekste reklamını gördüm.süper amoled ekran olmasına rağmen kimi incelemelerde ekranı kötü deniyor alıp almam arasında kaldım. kullanan yada deneme fırsatı olan oldumu? alınabilir bir telefonmudur? yada android güncellemesi, navigasyonu görüntülü görüşmesi ve hoş ekranı olan bu aralıkta bir telefon öneriniz varmıdır. galaxy wonder hariç ekranını pek beğenmedim.

hocam bence dokunmatik telefonlar hiç prtatik değil. Ben şu an Generol mobile fox kullanıyorum hem android hem de klavyesi var.

1000 tl altı en iyi cihazlardan bence.

Lumia 920 tabiki iyi fakat fiyatı s3mini ile kıyaslanamaz.

bende telefon bakıyorum s3 mini de kaldım ama halen karar veremiyorum. yeni yılda fiyat biraz daha düşerse diye de
bekleye de bilirim.

600-1000 TL arası telefonlar parasının hakkını vermiyor, dokunmatik deneyimi en üst düzeyde yaşayacaksanız 1000 tl üzerine çıkmanız gerekiyor, size önerim android 4.0 olan ve yakında 4.1 güncellemesi alan yada alacak telefonlar dan yana kullanın, bence alınabilecek en iyi android telefon Lg Nexus 4 tür. Grafik işlemci Andreno 320 dir, şu ana kadar en iyi oyun deneyimini sunuyor. Ekran çok iyi hd İPS ekran ve google güncelleme desteği var, ayrıca 329 dolar (8gb) ama bu fiyata burada bulamazsınız. tek eksik yanı arttırılabilir hafıza sunmuyor, 16 gb modelini almak men mantıklısı, ha bu arada ben iphone 4s kullanıyorum telefonum olmasa kesin nexus 4 alırdım yada ne yapar eder bir lg optimus g alırdım...

sinan36' Alıntı:
hocam bence dokunmatik telefonlar hiç prtatik değil. Ben şu an Generol mobile fox kullanıyorum hem android hem de klavyesi var.

telefonların batarya ömürleri çok kötü. aslında şuan 6220 classic kullanıyorum. orjinal parçalarını bulmak sorun olmasa kasa ve batarya değiştirip kullanmaya devam ederim :) sarjı daha çok gitmeli bir telefonun. birde telefona 1 aylık maaşı bağlamakta çok mantıklı geliyor

1000 lira civarına s2 almak daha mantıklı o zaman.ben 4-5 aydır kullanıyorum.gerek hız, gerek ekran boyutu tatmin edici.root yaptıktan sonra da istediğiniz kadar rom yükleyip son versiyonları kullanabilirsiniz...

Vatan da da 899 tl - benim de aklımı çeliyor ama sadece beyaz renk var. Siyah olsaydı alırdım

Greenberet83' Alıntı:
1 hafta önce öğretmen arkadaşım s3 mini aldı, ekran amoled ama s3 e kıyasla ekranı zayıf, ekranı kötü mü değil.
s3 4 çekirdek , mini 2 çekirdek işlemcisi var. telefon çok hafif iphone 4s e göre.

ön siparişle 950 tl ye aldı ereyondan 1 ay gelmesini bekledi, bu fiyatı görünce ne der bilemiyorum :D

fitil olur o kesin :) birde genelde samsungta hep fiyat düşüşü oluyor

hakand77' Alıntı:
1000 lira civarına s2 almak daha mantıklı o zaman.ben 4-5 aydır kullanıyorum.gerek hız, gerek ekran boyutu tatmin edici.root yaptıktan sonra da istediğiniz kadar rom yükleyip son versiyonları kullanabilirsiniz...

1100-1200 tl gibi fiyatı siz nereden aldınız 1000 tl ye? aslında üst sınırı yok bu işin :) azda ha verip şunu azcık daha verip bunu alırım derken bakmışsınız 1500 tl ye dayanmışsınız

Geri