s3 mini için uygulama tavsiyesi

Kodla Büyü

BayTerapi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar eşime s3 mini aldık.. fakat daha hiç uygulama kurmadık.. neler önerirsiniz ? bu tip telefonlar için olmazsa olmazlar nelerdir ? yardımlarınızı bekliyorum.... bu arada a101 den aldık.. fiyat 629 tl..

ben telefonu vatan bilgisayarda general mobile discovery ile karşılaştırdım... bir birine yakın özelliklerde olmasına rağmen samsung istese s3 mini ye de koyabileceği özellikleri s4 e saklamış onu farkettim(ör: kamera 8mp olabilirmiş).. performans ve fiyat olarak general mobile discovery daha uygunmuş..

ama her zaman markanın da hakkı vardır fiyat içerisinde diye düşünürüm ben.. sonuç olarak samsung olduğu için içimiz rahat bir şekilde aldık..

şimdi bu telefona 1- 4 gb arası internet aboneliği de yaptıracağız.. onun dışında neler olabilir, tavsiyeleriniz ?

öyle her önünüze gelen uygulamayı yüklemeyin ve yorumları mutlaka okuyun faydası olacaktır.

anladım hocam .. haklısınız.. bakalım uygulama tavsiyeleri de olacak mı ?
olursa o uygulamaların ne olduğunu okurum..
bu arada sizin bir uygulama tavsiyeniz var mı yasarcan hocam ?

ben hafta sonu general mob,le discovery aldım. hakikaten güzel telefon eksik kalır hiç bir yanı yok. en bilinen uygulamalar şunlar hocam,
- whatsapp - wifi ile bağlı iken ücretsiz mesajlaşma resim video paylaşım programı
- tango - ücretsiz görüntülü konuşma görüntü video paylaşma programı
- instagram - video resim düzenleme paylaşma programı
- messenger- facebook messenger
bunun dışında viber var mesala tango gibi sanırım. mesela ben oyun için candy crush kurdum, radyo dinlemek için androturk, kuranı kerim, günlük dualar vb. isteğinize göre uygulamalar kurabilirsiniz.

whatsApp
Twitter
Google Currents oldukça detaylı bir haber uygulaması
Facebook a tarayıcı ile girebilirsin uygulaması telefonu şarmaşık gibi kaplıyo bence gereksiz.
Feyzü'l Furkan - Çok güzel bir Kuran Meali
Where's My Water?
AndroZip™ File Manager

Yakında 2 tane uygulama yapıyorum inşallah. Onları yüklersin. Python dilinde kivy framework'ü kullanarak javaya göre daha kolay ve hızlı bir şekilde uygulama yazabilirsiniz. Kivy kitabının yazarına e-posta gönderdim, ücretsiz bir elektronik kopya gönderecek, ben de 2 hafta içinde okumak zorunda olup bir çok sitede olumlu görüş bildirisi yapacağım.

Geliştirmeyi düşündüğüm uygulamalar 1. TC kimlik numarası düzeltme (yanlış girilenleri düzeltiyor, eksik ya da fazla haneleri, ya da direk yazım yanlışlarını falan) 2. Burçlarla ilgili bir proje.

'halk' hocam, süpersiniz.. bekliyoruz o zaman, son gelişmelerden haberdar edin.. yaşaşın yerli yazılım diyemiyoruz ama yaşaşın yerli yazılımcı :alkis:

kaybil hocam ben de tv den çok takip ediyorum.. eşim isterse ona da yükleriz ama bu sefer de benden telefonu alamadığı için çaktırmadan silebilir oyunu :)

BayTerapi' Alıntı:
kaybil hocam ben de tv den çok takip ediyorum.. eşim isterse ona da yükleriz ama bu sefer de benden telefonu alamadığı için çaktırmadan silebilir oyunu :)
Hocam bu tvdekinden degil biraz farkli.. online olarak karsilikli oynuyorsunuz indirip deneyin baska oyun oynamazsiniz

kaybil' Alıntı:
BayTerapi' Alıntı:
Hocam bu tvdekinden degil biraz farkli.. online olarak karsilikli oynuyorsunuz indirip deneyin baska oyun oynamazsiniz

hocam tavsiyelerinizde ağır tahrik var.. :++: ama gazı aldım bir kere :)

BayTerapi' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
BayTerapi' Alıntı:

hocam tavsiyelerinizde ağır tahrik var.. :++: ama gazı aldım bir kere :)

Oyunu cozunce bana pm atin kullanici adinizi kapisalim hocam :iddialiyim :)

Geri