s3 miniyi bilgisayara usb bellek olarak nasıl bağlayabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm s3 mini telefonumu bilgisayara usb bellek olarak nasıl bağlamak istiyorum dosya kurtarmam gerekiyor ama olmadı. recuva falan görmüyor. nasıl usb bellek olarak bağlarım arkadaşlar

hocam usb olarak bağla seçeneği yok diğer şekilde bağlıyorum kies görüyor sıkıntı yok ama media player olarak görüyor usb disk olarak görmüyor

Hocam yukarıda verdiğim sitede Root olayını detaylı anlatıyorlar bende oradan öğrendim uyguladım.

Eğer bilgiler sd kartta ise kartı telefondan çıkarıp kart okuyucu vasıtasıyla bilgisayara bağlayın.

Hocam anladığım kadarıyla telefon hiç açılmıyor. Bu durumda ne yapılır bilemiyorum.

hocam telefon açılıor kullanıyorum sıkıntı yok. telefon cebimde iken kendi kendine format attı nasıl oldu anlamadım. içinde en önemli şey resimlerdi çünkü telefonu 1-2 ay önce yedeklemiştim. root yapmaktan vazgeçtim çünkü root yapınca hafıza üzerinde işlem yapacağım zaten birsürü programda yükledim dosyaları kurtarmam bayaa zorlaştı o yüzden vazgeçtim. ama bilgi sahibi oldum sayenizde çok teşekkür ederim hocam

Geri