s4 kampanyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam kesinlikle uzak dur. Teknosa yazdı diye Teknosa garantisi olacak değil ya. Çakma 150 tl'lik Çin malı ucuz telefon. Sakın sakın sakın... :!:

Sayfa tasarımından fake bir site olduğu anlaşılıyor aman haa aman...Domain de tam çakma olmuş.

sakata gelmeyin aman haa, bu çakma siteye kanıpta alırsanız sonradan ağlamayın...

mutlaka alın, bu fırsatı kaçırmayın. hatta eşinize dostunuza da alın. alın ki onlarda size duacı olsun. 1600 liralık telefon 699 lira. adamlar herhalde direk fabrika çıkışında alıp, öyle tüketici ile buluşturuyorlar.
o değil de bu sitelere, bunun gibi radyo ve tv ilanlarına inananlara acımıyorum. ava giderken av oluyorlar.

Siteden ürüne kadar her tarafı sahte. Sitenin adına bak teknos4kampanya.com. Teknosa gibi gözüksün diye teknosA yerine teknos4 yazmışlar.
Birçok yerde özellikle verecekleri ürün bilgilerinde Samsung Galaxy S4 ibaresi yerine sadece Galaxy S4 diyorlar.
Telefonların üzerindeki Samsung yazıları aslında verdikleri kapaklar. Zaten Samsung Galaxy SmartCover Hediyeli demişler.
İşte Kampanya Galaxy S4 Bugüne Özel 699 TL diyorlar zaten. Samsung verecez demiyorlar ki. Sayfanın geri kalanı zaten Samsung Galaxy S4 ün tanıtımı. Yasal bir sorun yok gibi. Ama yanıltma var. Alpi hocam bile öyle sandıktan sonra normal vatandaşlar kolayca inanabilir.
Google da çakma galaxy s4 yazıp bi aratın. Yabancı sitelerde fiyatı 40-50 $ civarında.

sevmediğin hatta nefret ettiğin birisine aşağıdaki galaxy s4 yazan formu kapıda ödeme seçeneğiyle doldur gönder. heralde başka kötülük yapamazsın adama. :mrgreen:

Linke tıkladıktan 1 saniye sonra geri buraya döndüm yorumları okudum. :D
Ad Soyad ve telefon numarası toptama taktiği
Sonrası bol bol reklam.

Optik zum da varmış:) Galaxy S4 ekran çözünürlüğü 1280*720, Samsung Galaxy S4 Smart Cover hediyeli.
Çakma yani.

teknos4 hiç dikkat etmedim ya direk teknosa diye görüyor insan sonra teknosanın sitesine baktım tabi böyle bir kampanya yok alacağımızdan değilde bilgilenmiş olduk ....

Geri