Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

s4a ardinoya yüklerken hata veriyor.Nasıl çözeriz.

Konu, 'Elektrik ve Elektronik' kısmında Unis tarafından paylaşıldı.


Etiketler:

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. Unis

    Unis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    11 Ekim 2016
    Mesajlar:
    327
    Beğeni:
    39
    Merhaba arkadaşlar klon ardinoyu driveri yukledim ama porta bağlanmıyor ve TX ışığı sürekli yanıyor. Internette çok araştırdım turkce sitelerde doğru dürüst bilgi yok 3 ardino demiştim hala aynı hatayı veriyor
     
    Son düzenleme: 7 Nisan 2019
  2. byr

    byr Site Gezgini

    Kayıt:
    27 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    49
    Beğeni:
    59
  3. Unis

    Unis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    11 Ekim 2016
    Mesajlar:
    327
    Beğeni:
    39
    Son düzenleme: 7 Nisan 2019
  4. Azizim42

    Azizim42 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    3 Eylül 2010
    Mesajlar:
    284
    Beğeni:
    138
    Arduino IDE ile Blink denediniz mi hocam? Blink LED'i yanmıyorsa kartınızda sorun vardır.
     
  5. fatisah

    fatisah Aktif Üye

    Kayıt:
    1 Mart 2016
    Mesajlar:
    132
    Beğeni:
    16
    arduino IDE ile deneme yapın hocam.
    Kullandığınız sistem x86 ise x64 olan bir bilgisayarda deneme yapın.
    Benim labda 32 bit bilgisayarlardan 1-2 tanesinde ne yaptıysam port bağlantısı kuramadım.
    alakası var mı yok mu bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim.
    64 bit bilgisayarların tümünde arduino-pc bağlantısı kurabildim
     
  6. Unis

    Unis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    11 Ekim 2016
    Mesajlar:
    327
    Beğeni:
    39
    Hocam blinki denemedim bakayım.
     
  7. sistem23

    sistem23 Aktif Üye

    Kayıt:
    20 Nisan 2014
    Mesajlar:
    119
    Beğeni:
    51
    arduino clon kartınızın markası nedir? foto paylaşırsanız inceleyebiliriz.
     
  8. Unis

    Unis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    11 Ekim 2016
    Mesajlar:
    327
    Beğeni:
    39
    Markasi Nerde yazıyor hocam. Uzerinde marka goremedim.Robotistandan aldım.
     
  9. casper

    casper Aktif Üye

    Kayıt:
    17 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    233
    Beğeni:
    7
    Hocam benimde ideakart lara yüklerken oldu. Usb portlarının driverinın güncel olmadığından kaynaklanıyordu. Güncelleme de yapamadım bir manuel otomatik birçok güncelleme denedim olmadı. En son işletim sistemini yeni kurdum oldu. Bence başka bir bilgisayarda bu sürücülerin tam olduğu bilgisayar ya da win 10 yüklü olandan deneyin.
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal