Saç dökülmesine Karşı Hangisi Tavsiye Edersiniz ?

Kodla Büyü

oskicazz

Aktif Üye
Arkadaşlar Saçlar çok hızlı açılmaya başladı.İlaç kullanan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz çok mutsuzum :(

Bir arkadaş kullanıyordun OZODERM ve memnundu.Ben kullanmadığım iççin kesin bi rşey söyleyemem..

hocam size kesin tarifi vereyim. boşuna para vermeyin o pahalı şeylere. denenmiş tariftir. 2 yada 3 diş sarımsağı (büyüklüğüne göre) iyice dövün. içine hakiki zeytin yağı ekleyin, biraz çam terabentini, biraz da tatlı badem yağı o kadar. çam terabentini diğerlerine göre biraz az koyun. bu karışımı bir kullanımlık yapın. çay bardağını düşünürsek karışım yarısına kadar ancak gelir. çok olmayacak yani. karışımı güzelce yedirin saçlarınıza. ben bone geçirip yarım saat kırk beş dakika bekliyorum sonra yıkıyorum. bunu haftada 2 kez uygulayın. başta dökülme olacaktır. sakın vazgeçmeyin. güçsüz saçlar gidecek. 2-3 hafta sonra kesinlikle dökülme kalmaz. canlandıklarını hissedersiniz. bunu ne kadar uzun yaparsanız o kadar etkili. son olarak sakın sarımsak çok kokar diye düşünmeyin. güzel bir kaç yıkama işi hallediyor. inanın etrafınızdakileri rahatsız edecek derecede olmuyor. bu kadar yazmamın sebebi etkili olması. biraz zahmetli ama söz konusu saçlarr.. :+1:

Bir arkadaş kullanıyordun OZODERM ve memnundu.Ben kullanmadığım iççin kesin bi rşey söyleyemem..
bizim sınıfçıda kullanıyor ayva tüyü denilen saçlarıda kuvvetlendiriyor demişti

minoksil%5 içeren ROGAN iyidir;ama proscar-propecia erkeklik hormonlarını baskılıyor tehlikeli...

çörek otu yağı ve saç bakım yağı kullan hocam. aynı problem bende de var. bi ara haftada 3 kez kullanıyordum. görenler diyordu saçların çıkıyor senin. ama bıraktım şimdi tembelliğimden. iyice açıldı yine. ayrıca defne ve zeytin yağlı sabunla yıka banyoda

hocam yanlış hatırlamıyorsam ben bitotu diye biliyorum kesin çözüm diye duymuştum ama çok ama çok dikkatli kullanılması gerekliymiş kafada en ufak yara kesik vb.olmayacakmış yoksa zehirleyebiliyormuş.

Hocam üzülmeyin. Bir çok erkeğin geleceği parlak olacaktır :). Benim size önerim. Pahalı ilaçlara para verip hem saçınızı hemde paranızı kaybedeceğinize o paralar biriktirip saç ektirin zamanı gelince. . . Yada kendimizle barışık olun. Basım kel ama karizma bende deyip kendinizi motive edin :). Gerçektende keller genelde karizma oluyorlar :) kendinden bilirim:)

iyi bir beslenme.bir de bitkisel bir şampuan.bunun dışında bir şey sürmeyin saçlarınıza.olanlar da gider haberiniz olsun.reklamlara aldanmayın kesinlikle.siz bilirsiniz de yine de kullanmak isterseniz artık.

Geri