Saç dökülmesine tavsiyesi olanlar...

Kodla Büyü

zlatanibo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım son 1 yıldır ciddi mana da saç dökülmesi yaşıyorum, oldukça gürdü saçlarım ancak bu gidişle 2-3 yıla bişey kalmayacak gibi, çok şey denedim şampuandan tutun da bitkisel ürünlere kadar pek bişey farketmedi, minoxil forte diye bi sprey kullandım bi ara o biraz kesti gibiydi ama sonra bırakınca daha çok dökülmeye başladı başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba?

çözüm yok hocam stres yapma dökülüyor diye kafanaa takma dökülmesi duruyor:D

bıttım sabunu kullanın 6 yıldır saç dökülmem kalmadı şampuandan uzak durun bir madde var içerisinde dökülmeye sebep olan ve türkiyedeki her şampunada var yalnızca çocu şampuanlarında yok stres tabiki baş sebep ama bu sabunla çok stresli iken dahi bir sıkıntı yaşamadım. tavsiye derim heryerde bulunuyor artık alın bi deneyin 1 ayda sonuç aldığınızı görecksiniz...

ne kullanırsan kullan hocam bıraktığın anda daha beter dökülür. çevremden tecrübeyle sabit. bide saç çıkartan ve dökülmeyi engelleyen bir ürün bulunsa emin ol adamlar dünyanın en zengini olurlar. öyle market-eczane köşelerinde adını kiminin bildiği kiminin bilmediği markalar olarak kalmazlar. benden sana tavsiye (ben son 1 yıldır çocuklarımla beraber :oops: "dalin" kullanıyorum) kimyasalı en az olan bir şampuan seç ve onu kullan.

zlatanibo' Alıntı:
hocalarım son 1 yıldır ciddi mana da saç dökülmesi yaşıyorum, oldukça gürdü saçlarım ancak bu gidişle 2-3 yıla bişey kalmayacak gibi, çok şey denedim şampuandan tutun da bitkisel ürünlere kadar pek bişey farketmedi, minoxil forte diye bi sprey kullandım bi ara o biraz kesti gibiydi ama sonra bırakınca daha çok dökülmeye başladı başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba?
Keşke olsaydı...
Stressiz bir yaşantı,dengeli beslenme,düzenli uyku,vb... :idea:

saç dökülecekse ne yaparsan yap dökülür. boşa para harcamayın. o paraları biriktirin sonradan ektirme yaparsınız. :)

dr meral şaşoğlu diye birinden bahsediyorlardı tanıdıklarım.10 sene kadar araştırmış sonunda bulmuş filan diyorlardı .folixir diye bir ilaç ama ne kadar doğrudur bilinmez.tv kanallarında filan çıkmış sanırım.denenebilir. :mrgreen:

iyi bir cilt doktoru bulmanızı tavsiye ederim. doktora gidin tahlil yaptırıp kan değerlerinize baktırın, duruma göre doktor sizi yönlendirir.

esmas' Alıntı:
iyi bir cilt doktoru bulmanızı tavsiye ederim. doktora gidin tahlil yaptırıp kan değerlerinize baktırın, duruma göre doktor sizi yönlendirir.
Benim de tavsiyemdir. Benzer sorunlar yaşıyorum, henüz doktora gitmedim ama kan değerlerinizden, eksik minarel ya da vitamin takviyesi ile dökülmenin durdurulabildiğini duydum.

kesinlikle tavsiyemdir,
Bioxcin şampuan

İlk başlarda birşey olmuyor sanıyordum fakat 1 senenin sonunda dökülme minimuma indi.

Zizu_' Alıntı:
kesinlikle tavsiyemdir,
Bioxcin şampuan

İlk başlarda birşey olmuyor sanıyordum fakat 1 senenin sonunda dökülme minimuma indi.
:+1:
bende de yaklaşık 7 yıl önce dökülmeye başladı. o günden beri 3 yıl lacinia, 4 yıldır da bioxcin kullanıyorum. dökülme durdu. keşke daha önce kullansaydım diyorum şuan... medical şampuandan başka çare yok hocam. yeni saç çıkarmasını pek fazla bekleme. ama en azından şuanki saçlarını korumak istiyorsan kullanmanı tavsiye ederim...

Ben yoga tavsiye ediyorum. Günde 5 dk amuda kalkarak başınıza daha fazla kan gelmesini sağlarsanız saç kökleriniz daha besili olur :) Bu yöntemle, beyaz saçların tekrar koyulaştığını söyleyenler bile var. Madem ki herşeyi denediniz bunu denemekte de bir sakınca yok sanırım ;)

benim gittiğim doktor Evigene diye bir şampuan önerdi. Benim saç dökülmemi azallttı, bir arkadaşıma tavsiye ettim o da memnun kaldı.

Geri