Sigaradan zevk alan birisi olarak, keşke hiç olmasaydı, keşke hiç içmeseydim diyorum ama sayısı günlük 3-5 oldukça veya 5-10 gün içmeyip bir muhabbet ortamında 5-6 tane içince aslında çok da sağlık sorununa yol açmaz.
Dünya Sağlık Örgütü'ne göre Türkiye'de ekmek tüketimi azalsa sağlık sorunlarının %30'u bitermiş. Ekmeği de zamlandıralım, şikayet edenlere başbakanın lafı hazır "pahalı buluyorlarsa almasınlar"
Sigara ile ilgili çok fazla spekülasyon yapılıyor bence. Ha yapılsın, keşke rüyalar gerçek olsa, keşke yasaklansa, hiç içen kalmasa ama...
Şu mübarek Ramazan'ın ilk günlerinde hele iftardan sonra sürekli soğuk içecekler yanında sigara, bir o içecek yanında sigara, bir bu içecek yanında sigara oooh uyuşuyordum adete zevkten
Bundan daha ucuz bir keyif olamaz ama artık o da ucuz değil
Aslında pahalı olması iyi, sayıyı azaltıyorduk ama "pahalı buluyorlarsa içmesinler" denilerek tercihime, en ucuz ve tek zevkime böyle saygı gösterilmemesi hiç hoşuma gitmedi
Bunca yıllık dostluğumuz var sigarayla bu kadar eleştiri karşısında savunayım dedim eşek herifi
Evet sigarayı seviyorum, henüz bir zararını görmediğim için de içmeye devam ediyorum
Bırakmayı denedim ama asla sürekli bırakmayı göze almadım
Ama yine de en fazla 15 olur, ortalam ise 10'un altındadır. Elbette öyle paket paket içmek istemem.
Hatta bir dönem 5 falandı ortalama, şu son zamdan sonra tütün içmeye başladım
İstatistikler beni sigarayı bıraktı olarak gösteriyor ama ben tütün içiyorum bu yüzden eskiden 5 tane içtiğim sigarayı 10-15 tane içiyorum
Hükümeti babasının partisi sanan beleş propagandacıları da hükümetinin zam yaparak ne kadar çok kişinin sigarayı bırakmasına vesile olduğunu anlatıyor
Bilmiyor ki hayırlı insanlar, sigrayı bıraktı diye istatistiklere giren insanlar kaçak sigara içiyor veya tütün içiyor
Hem keyifleri elinden alındı, hem de verdikleri para devlete gitmiyor, hem de eskisine nazaran daha fazla içiyorlar
Sigara kötüdür içmeyin ama içen için en ucuz keyifti eskiden, tek keyifti
Artık pahalı bir keyif