sağlık meslek lisesi 10. sınıf ofis programlama dersi

Kodla Büyü

neontester

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba hocalarım.
kadrom sağlık meslek lisesinde. normalde dersim yok biliyordum fakat bu sene 10. sınıflara ofis programlama dersi(2 saat) eklenmiş ve idare bunu tıbbi sekreterlik hocasına vermiş bana da sana ders yok dedi neyse kavga dövüş bunu geri aldım ben giricem bu derse. benim gibi bu derse girecek arkadaş var mı? varsa bu ders ile ilgili bilgileri nelerdir? (içerik vs.)

neontester' Alıntı:
merhaba hocalarım.
kadrom sağlık meslek lisesinde. normalde dersim yok biliyordum fakat bu sene 10. sınıflara ofis programlama dersi(2 saat) eklenmiş ve idare bunu tıbbi sekreterlik hocasına vermiş bana da sana ders yok dedi neyse kavga dövüş bunu geri aldım ben giricem bu derse. benim gibi bu derse girecek arkadaş var mı? varsa bu ders ile ilgili bilgileri nelerdir? (içerik vs.)

Hocam halen sağlık meslek lisesinde misiniz? Lab yok ama ders var. Paylaşacağınız materyal falan var mı hocam?

ofis programların içeriği paket programlar dersi ile aynı. yıllık plan da aynı modülleri de aynı.

Ben 4.5 yıl idarecilikten sonra formatörlüğe döndüm de biraz yabancı kaldım :) Teşekkür ederim.

Geri