only61' Alıntı:sağlık meslekte çalışan bilgisayarcı aklını peynir ekmekle yemiştir.
en çok yoğunluğun olduğu kurumdur..meb'ten hariç bi de sağlık bakanlığı ile yazışmalar ve işler vardır...
bütün işleri üzerinize yıkarlar haberiniz olsun....
guraysen' Alıntı:Böteci arkadaşlar Meslek lisesi ile biten tüm kurumlarda sadece teknik öğretmenler çalışabilir endüstri meslek kız meslek sağlık meslek fark etmez lakin idareci olabilirsiniz sizi sadece 9. sınıf lardan sorumlu müdür yardımıcısı yaparlar Zatenj şu anda Coğrafyacıda meslek lisesinde müd . yard. olabiliyor
guraysen' Alıntı:Sayın öğretmenim Bütün Meslek liseleri İsmini taşıyan okullar http://mevzuat.meb.gov.tr/html/24804_0.html taki mevzuata bağlıdır meslek veya teknik ibaresi taşıyorsa sadece teknik öğretmenler görev yapabilir hatta Çok programlı liseler bile buna dahildir. Genel tayin döneminde Bir teknik öğremenlik mezunu ile bir eğitim mezunun Seçeneklerini aç bak en kısa o yolla anlarsın başka soracağın bir soru var mı ?
:alkis: sana katılmak istiyorum ama meeslekli öğrencilere haksızlık yapmışsın.....LysimakhoS..' Alıntı:guraysen' Alıntı:Sayın öğretmenim Bütün Meslek liseleri İsmini taşıyan okullar http://mevzuat.meb.gov.tr/html/24804_0.html taki mevzuata bağlıdır meslek veya teknik ibaresi taşıyorsa sadece teknik öğretmenler görev yapabilir hatta Çok programlı liseler bile buna dahildir. Genel tayin döneminde Bir teknik öğremenlik mezunu ile bir eğitim mezunun Seçeneklerini aç bak en kısa o yolla anlarsın başka soracağın bir soru var mı ?
hocam benim bahsettiğim konu idarecilikle alakalıydı fakat sen nedense durumu teknik eğitim, normal eğitim olayına getirdin. 3 kuruş fazla para için okuma yazma bilmeyen öğrencilerle dolu meslek liselerinde çalışma heveslisi değilim bunu belirtmek isterim.
Şu konuda da sanırım bir fikrin yok, böte mezunları çpl, turizm meslek lisesi, sağlık meslek lisesi gibi okullarda kadrolu olarak atanabiliyorlar ve görev yapabiliyorlar.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK'in 8.maddesinin 3. fıkrasında;
3) Mesleki ve teknik eğitim kurumu yöneticiliklerine atanmak için başvuruda bulunan atölye, laboratuar ya da meslek dersi öğretmenlerinden, bu Yönetmelik eki EK-4 Yöneticilik Ek Puan Formunda belirtilen alan öğretmenlerine ayrıca ek puan verilir.
benim bu fıkradan anladığım teknik öğretmenlere idarecelikte ek puan verileceği..
aynı yönetmeliğin 7.maddesinin Ç bendinde de;
ç) (Değişik : 09.08.2011/28020 RG) Atanmak istenilen eğitim kurumuna Talim ve Terbiye Kurulu Kararlarına göre alanı itibariyle öğretmen olarak atanabilecek bir alan öğretmeni olmak
yani ben böte mezunu olarak sağlık meslek lisesinde ders olarak seçilebilen "bilgi ve iletişim teknolojileri" dersi için atanabilecek bir öğretmensem eğer, bu okulda idarecilikte yapbilirim demek oluyor.
Katılıyorum hocam size. İlk atandığım sene atamada hata yaptılar. BÖTE mezunu bir arkadaşı Endüstri Meslek Lisesine, beni de İlköğretime atadılar. Yanlışlığı düzeltmemiz için becayiş yapmamızı istediler. BÖTEci arkadaş razı olmadı. Onu bulunduğu ilçede Endüstri Meslek Lisesinden İlköğretime, beni de İlköğretimden ÇPLye aldılar. Sonuç olarak öğretmen ihtiyacı olan 2 okul boşta kaldı. Bizi bilgisayar labaratuarı olmayan okullara atadılar. 2 yıl boyunca bilgisayar labaratuarsız, projeksiyonla ders anlatmaya çalıştım...guraysen' Alıntı:Hocam sizin dediğiniz sene öyle hatalar oldu bende hataydayım hatta bir böteci Erol bilecik EML ye geldi daha adımını atmadan fark edildi ve İlköğretime gönderildi. O seneden önce ilk atamada da aynı hatalı açılımlar oldu Lakin artık bu mesele çözümlendi 2011 Şubattan beri ne eş durumu ne il dışında kesinlikle anadolu ibaresi taşısa dahi meslek liseleri kapsamındaki Ticaret meslek SAğlık Meslek gibi kurumlar açılmıyor Bilhassa baktığım bir olay şu an Böte ile olan tek sorunum benim haklarını aramak olunca pusup otururken Meslek Lisesine geçmek için 6 takla atmaları... önce kendi hakkınızı arayın alın sonra başkasının hakkına göz dikin düşüncesindeyim. elindeki mukemmel imkanları bir bir kaybederken ses çıkmadı bakıorum il içi yanlışlıkla açıldı yine 2011 haziranda burda hemen bir böteci meslek lisesine yazmış zıpladı iptal oldu ama gerisindeki Teknik eğitim mezunu arkadaşı mağdur etti hak helallik soruyorlar millete geçenhaklardan bahsediyorlar en ufak bir eylemi bile doğru düzgün yapmıyorlar sonra arkadaşların haklarını gasp birde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
guraysen' Alıntı:sizi sadece 9. sınıf lardan sorumlu müdür yardımıcısı yaparlar
guraysen' Alıntı:Hocam sizin dediğiniz sene öyle hatalar oldu bende hataydayım hatta bir böteci Erol bilecik EML ye geldi daha adımını atmadan fark edildi ve İlköğretime gönderildi. O seneden önce ilk atamada da aynı hatalı açılımlar oldu Lakin artık bu mesele çözümlendi 2011 Şubattan beri ne eş durumu ne il dışında kesinlikle anadolu ibaresi taşısa dahi meslek liseleri kapsamındaki Ticaret meslek SAğlık Meslek gibi kurumlar açılmıyor Bilhassa baktığım bir olay şu an Böte ile olan tek sorunum benim haklarını aramak olunca pusup otururken Meslek Lisesine geçmek için 6 takla atmaları... önce kendi hakkınızı arayın alın sonra başkasının hakkına göz dikin düşüncesindeyim. elindeki mukemmel imkanları bir bir kaybederken ses çıkmadı bakıorum il içi yanlışlıkla açıldı yine 2011 haziranda burda hemen bir böteci meslek lisesine yazmış zıpladı iptal oldu ama gerisindeki Teknik eğitim mezunu arkadaşı mağdur etti hak helallik soruyorlar millete geçenhaklardan bahsediyorlar en ufak bir eylemi bile doğru düzgün yapmıyorlar sonra arkadaşların haklarını gasp birde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...