Saat 08.00 den önce dersiniz var mı? Kaç gün?(Anket)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Amisos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Saat 08.00 den önce dersiniz var mı? Kaç gün?

• Yok

Oy: 67 67.7%
  • 1

Oy: 4 4.0%
  • 2

Oy: 11 11.1%
  • 3

Oy: 8 8.1%
  • 4

Oy: 7 7.1%
  • 5

Oy: 2 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    99

Amisos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yaz saatine geçmeden önce ve şimdi saat 08.00 den önce dersiniz var mı? Varsa kaç gündür? Ankete katılabilir misiniz?

hocam formatörseniz erken çıkın sizde
yok değilseniz zaten normal(!) isteseler yaparlar ama.

formatör müsünüz?öyleyse4de çıkın gidin..mesela benim de haftanın 3 günü 18:05te bitiyor dersim.... ben de 9da geliyorum..bana neeee

2 gün 7.30' da başlıyor, yarım saat erken çıkacağımı söyledim geçen gün. Yarım saat önemli değil ama kıssasa kıssas oldu artık.

arkadaşlar anlayamıyorum ya formatörsünüz ve 7.30 da derse getirtiliyorsunuz ve siz hakkınızı aramıyor musunuz. benim haftada birgün 8.20 de diğerleri genelde geç başlıyor. okula erken gelmiyorum genelde 8.30dan sonra geliyorum ve bana memur işi vermeye çalışan idarenin önüne görevlerimin yazılı olduğu valilik görevlendirmeli yazımı koyuyorum benim görevim bunlar bunların dışındada bişey yapmam diyorum işte bu kadar. bana kimse 7.30 da dersde veremez nöbetçi gibi erken gelmemide isteyemez benim ağzım var dilim var hakkım neyse onu dile getiririm çekinmem çekinirsem daha çok üstüme gelirler daha çok iş verirler bunu anladım. sizede tavsiyem hakkınızı arayın, size verilen her işide yapmayın..

arkadaşlar bende haftanın 3 günü erken geliyorum 7:10 du şimdi 7:40 oldu ama bende kalan 2 günde sabah saat 9 da geliyorum kimse bişey demiyor kafama göre takılıyorum yani

İlk dönem her gün 7:30da dersim vardı. İsyan bayrağını çekince ikinci dönem 9'a kaydı derslerim.
7:30da girdiğimde 3'te çıkıyordum ama sabah 6da evden çıkmak zulümdü.

mebmağduru' Alıntı:
arkadaşlar anlayamıyorum ya formatörsünüz ve 7.30 da derse getirtiliyorsunuz ve siz hakkınızı aramıyor musunuz. benim haftada birgün 8.20 de diğerleri genelde geç başlıyor. okula erken gelmiyorum genelde 8.30dan sonra geliyorum ve bana memur işi vermeye çalışan idarenin önüne görevlerimin yazılı olduğu valilik görevlendirmeli yazımı koyuyorum benim görevim bunlar bunların dışındada bişey yapmam diyorum işte bu kadar. bana kimse 7.30 da dersde veremez nöbetçi gibi erken gelmemide isteyemez benim ağzım var dilim var hakkım neyse onu dile getiririm çekinmem çekinirsem daha çok üstüme gelirler daha çok iş verirler bunu anladım. sizede tavsiyem hakkınızı arayın, size verilen her işide yapmayın..

Erken geldiğimizde erken de gittik ama mesele erken gitmek değil, erken gelmek ve bunun için uyarılmak. Bir kişinin hatırına idare ediyorduk ama diğeri bütün iyi niyetimizi yok saydı.
Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. "Çok uğraştım ama olmadı" demeyi de öğrettiler bize.

valla onun kavgasını veriyorum, 2 li eğitim kimse 7.30 da derse gelmek istemiyo bana yazıyolar aksamda 5 te biten derse yazıyolar bide, 11 saat okuldasın, idareyle kavga ettim kac kez 2 gunu değiştirdiler, bende işlerini yapmıyorum

gececiler' Alıntı:
valla onun kavgasını veriyorum, 2 li eğitim kimse 7.30 da derse gelmek istemiyo bana yazıyolar aksamda 5 te biten derse yazıyolar bide, 11 saat okuldasın, idareyle kavga ettim kac kez 2 gunu değiştirdiler, bende işlerini yapmıyorum
resmen üvey evlat muamelesi ya en eli mahkum formatörü gördükleri için bunu yapıyorlar. 11 saat ne demek. düştüğümüz hale bak

marbled' Alıntı:
gececiler' Alıntı:
resmen üvey evlat muamelesi ya en eli mahkum formatörü gördükleri için bunu yapıyorlar. 11 saat ne demek. düştüğümüz hale bak
:alkis:

formatör öğretmen günde kaç sat okulda bulunmak zorunda bi bilginiz varmı? benim okulum 7 de başlıyor :( normalde 4 te bitiyor ama servis için 5i bekliyorum yine. bizim çalşma saatlerimizi müdür ayarlayabiliyor mu?

Geri