mebmağduru' Alıntı:arkadaşlar anlayamıyorum ya formatörsünüz ve 7.30 da derse getirtiliyorsunuz ve siz hakkınızı aramıyor musunuz. benim haftada birgün 8.20 de diğerleri genelde geç başlıyor. okula erken gelmiyorum genelde 8.30dan sonra geliyorum ve bana memur işi vermeye çalışan idarenin önüne görevlerimin yazılı olduğu valilik görevlendirmeli yazımı koyuyorum benim görevim bunlar bunların dışındada bişey yapmam diyorum işte bu kadar. bana kimse 7.30 da dersde veremez nöbetçi gibi erken gelmemide isteyemez benim ağzım var dilim var hakkım neyse onu dile getiririm çekinmem çekinirsem daha çok üstüme gelirler daha çok iş verirler bunu anladım. sizede tavsiyem hakkınızı arayın, size verilen her işide yapmayın..
resmen üvey evlat muamelesi ya en eli mahkum formatörü gördükleri için bunu yapıyorlar. 11 saat ne demek. düştüğümüz hale bakgececiler' Alıntı:valla onun kavgasını veriyorum, 2 li eğitim kimse 7.30 da derse gelmek istemiyo bana yazıyolar aksamda 5 te biten derse yazıyolar bide, 11 saat okuldasın, idareyle kavga ettim kac kez 2 gunu değiştirdiler, bende işlerini yapmıyorum
:alkis:marbled' Alıntı:resmen üvey evlat muamelesi ya en eli mahkum formatörü gördükleri için bunu yapıyorlar. 11 saat ne demek. düştüğümüz hale bakgececiler' Alıntı:valla onun kavgasını veriyorum, 2 li eğitim kimse 7.30 da derse gelmek istemiyo bana yazıyolar aksamda 5 te biten derse yazıyolar bide, 11 saat okuldasın, idareyle kavga ettim kac kez 2 gunu değiştirdiler, bende işlerini yapmıyorum