Sabah Sürprizi: Radara girdim..

Kodla Büyü

55ihsan55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bugün trafik polisleri ters köşeye yatırdı. beklemediğim yere radar koymuşlar. 72 ile girdim. 15 gün içinde ödersem 114 liraymış doğru mudur? bi de ceza puanı kaç alırım bilgisi olan var mı?

Polisler ay sonu olduğu için işe çıkmışlar seni avlamışlar. :mrgreen:

Geçmiş olsun. Hocam bende geçen yaz düştüm 72 ile radara ilginçtir. Ama benim cezadan haberim yoktu eve fotoğrafla birlikte tebliğ gelince haberim oldu yanılmıyorsam 140 lira bir paraydı. Erken ödemede %25 indirim var diye hatırlıyorum.

geçmiş olsun, bir süre tedbirli davranırsınız unutunca yine basarsınız, çıkacak para varsa yapacak bir şey yok

radar cezalarını şiddetle kınıyorum...düzenlenmesini hatta kaldırılmasını istiyorum...

senin yine iyiymiş hocam..
ben geçen ay kartal sahilde 92'yle girdim radara..
sahil yolunda limit 70'miş..
işin kötüsü ne kadar dedim 319 TL dedi..
nee dedim dalga mı geçiyorsun..
70'den 91'e kadar 150 TL,
92'den sonrası 319 TL dedi..
oturdu içime..
hiç bir şeye yanmıyorum da, sahil yolunda yanımdan 120'yle geçip de gidenlere ceza yazılmıyor, vergi kaçaçılarına ceza yazılmıyor,
garibana bindiriyolar cezayı ona yanıyorum..

Bu başlığı görünce öğretmenler günün de yediğim 350 küsurluk radar cezası geldi aklıma.

Bir de polis beye "ben öğretmenim yapın bi güzellik" falan dediğimi hatırlıyorum :)

Bir de içimden sen öğretmen değilsin formatörsün dermiş diye düşündüm o an :) Başka da bir şey hatırlamıyorum

Saygılar

bu cezalar cok can yakıcı.cift seritli yolda gidiyorum hız limiti 50 ama 50 ile giden yok bu hız sınırları duzenlenir umarım.

yaww kardeşim limit var heryerde o zaman arabaları hız yapmayacak şekilde üretin. her araba hız sabitleme mutlaka olsun. ha hız olayını savunmuyorum ama düzenleme şart

110'a razıyız, sahil yoluna 70 limit koymuş adamlar dalga geçer gibi..
70 gideni dövüyolar..

yavaş gitsen herkes sana selektör yapar birde yanından geçerken korna çalar :)

geceyolcusu2002' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=aphiZp11V3k

radara böyle girilir
:puhaha: :puhaha: :puhaha:
Yaw arkadaş ben ceza yiyen arkadaşa değil videodaki araca gülmüştüm. Ama benim de başıma geldi bugün! 15 gün önce bebeğimizin doğdu 165 lira doğum yardımı aldık daha yeni bugün sınır 60 + %10 = 66 km olan yerde 70 ile radara girdim. Bilen bilir Bilecik Bozüyük arası bayır aşağı bir yer var orada. 154 ceza kestiler. Devlet bir yerden verdi diğer yerden aldı.

braddock26' Alıntı:
% 10 hakkı yokmu hocam? 70 se 77 ye kadar yani

Muhtemelen Bulvarda ceza yemiştir arkadaş hız sınırı genelde 60 olur en fazla 66 ya kadar birşey demezler, sonrası için cezayı yazarlar.

Merhoom' Alıntı:
braddock26' Alıntı:
% 10 hakkı yokmu hocam? 70 se 77 ye kadar yani

Muhtemelen Bulvarda ceza yemiştir arkadaş hız sınırı genelde 60 olur en fazla 66 ya kadar birşey demezler, sonrası için cezayı yazarlar.
%10 hakkı Sadece sollama yapanlara ve sol işaret lambası ile sinyal verirken geçerlidir.Sollama tamamlanırken sağ işaret lambası ile de işin bittikten sonra sol şeriiten sağ şeride geçtikten sonra normal şartlarda %10 sınırı biter.
Kimse %10 sollama hakkını hak zannneddip yakalanınca ah-vah etmesin.
Biz Türk milleti sarı ışığıda geçiş hakkı zannederiz.Her iki tarafta sarıyı kendi hakkkı zannettiği an zaten olan olmuştur.

Geri