sabah töreni

Kodla Büyü

kurnazf

Aktif Üye
pazartesi ve cuma törene katılıyorum. Sınıfım yok. Her sabah törene katılmak zorunda mıyım? bu konuda bilgisi olan var mı. yönetmelik var mı bununla ilgili.

Sabah ilk saat dersin yoksa katılmazsın, yine son saat dersin yoksa Cuma da katılmazsın hocam.

Eğitim öğretim saatlerinde çalıştığımıza göre ve de boş olan dersine btr yazılmış olması gerekiyor,bence katılmalısın. Ama sorarsan sen katılıyormusun diye ben sadece cuma günü katılıyorum.

eğitim öğretim saatleri dediği için dersiniz olmasa bile katılmalısınız ama idarenin tutumu da önemli yani idareye bağlı. idare idare edebilirse neden olmasın :lol:

btr iseniz ve ders programınızda pztsi 1. saat ve cuma son saate normal ders veya btr herhangi biri yazılmışsa katılmanız gerekli.btrseniz zaten okula gelmiyor musunuz her gün 5dk erken gelirsiniz ne olcak ki.çok mu basit düşünüyorum ben ya da neyse

btryim ben, pazartesi ve cuma katılıyorum törene, onun dışında her sabah toplanıyolar filan ona katılmıyorum 8.40da geliyorum okula eheh bi gün azarı işitcem ama ne zaman bakalım :D

Yani arkadaşlar biz de btryiz diye herşeyden muaf olma çabasına girmeyelim. İster katılırsın ister katılmazsın hocam. Ancak törenler meslektaşlarımızın çok takip ettiği bi olaydır geleni gideni. Başınıza iş alırsınız. Savunmanız ne olacak? Ne diyeceksiniz?

fantasio' Alıntı:
Pazartesi sabah ve cuma öğleden sonra dışında tören yok zaten
Nihayet birisi doğru söylemiş. Pazartesi ve cuma haricinde tören mi kaldı arkadaşlar. Ne töreni yapılıyor Allah aşkına.

yakında istiklal marsı törenini de kaldırırlar.. dı ... gerçi su ara kendi dertlerine dustuler..

btr değilim. her sabah ilk saat dersim var. 30 saat ful giriyorum zaten. ama müdür vekili her sabah törene katılmamızı istiyor. rahat-hazırol-günaydın

bilgisayarmax' Alıntı:
btr iseniz ve ders programınızda pztsi 1. saat ve cuma son saate normal ders veya btr herhangi biri yazılmışsa katılmanız gerekli.btrseniz zaten okula gelmiyor musunuz her gün 5dk erken gelirsiniz ne olcak ki.çok mu basit düşünüyorum ben ya da neyse
btr değilim

pisagorean' Alıntı:
Yani arkadaşlar biz de btryiz diye herşeyden muaf olma çabasına girmeyelim. İster katılırsın ister katılmazsın hocam. Ancak törenler meslektaşlarımızın çok takip ettiği bi olaydır geleni gideni. Başınıza iş alırsınız. Savunmanız ne olacak? Ne diyeceksiniz?
Muaf olmaya çalışmıyorum. btr değilim fiilen 30 saat dersim var. pazartesi cuma herkesten önce ben inerim istiklal marşına ama rahat hazırol günaydın demek için 1200 öğrenciyi sıraya sokmak tekrar sınıflarına almak mantıksız geliyor bana. üstelik kontrol altında tutmam gereken bir sınıfımda yok. Hafta içi sabah yapılan şey törense ve benmuaf olmaya çalışıyorsam haklısın hocam

Geri