sabit ip ile internete bağlanamama

Kodla Büyü

ozdemirdemircan

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler. yaklaşık 15 bilgisayarın bulunduğu internete bağlı bir ağda sabit ip aldığımız zaman internete bağlanamıyoruz. bilgisayarlar modemi görüyor. hatta kurumnet çalışıyor. ama web sayfalarına bağlanamıyoruz. ip yi otomatik yapınca düzeliyor. nedeni ne olabilir acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

otomatik aldığı ip i kaydedip aynı ip i statik olarak verince bağlanıyormu peki...

boş kaldığımda cevapsız soruları kontrol edip kendimce sorunları çözmeye çalışıyorum... ama şu sorulara yazdığımız cevaplar yanıtsız kalıyorya :x çıldırıyorum... yönetim bunları tespit edip banlasın... nasıl fikir?

murtace' Alıntı:
boş kaldığımda cevapsız soruları kontrol edip kendimce sorunları çözmeye çalışıyorum... ama şu sorulara yazdığımız cevaplar yanıtsız kalıyorya :x çıldırıyorum... yönetim bunları tespit edip banlasın... nasıl fikir?
Bu forumun en büyük sorunu bu zaten. Belirtilen bir soruna verilen cevaplardan hangisinin çözüm olduğu, hiç biri çözüm olmadıysa kendisinin nasıl çözdüğünü yazmıyor. sorunlar hep havada kalıyor. BENCE BAŞLIĞI AÇAN KİŞİ SORUN ÇÖZÜLDÜ-SORUN ÇÖZÜLMEDİ şeklinde bir seçeneği seçip başlağa bakan kişinin aydınlanması sağlanmalı. Yöneticilere duyrulur. TŞK

diğer arkadaşlara da özelden yazdım ama burada da belirtmek isterim. konuyla iliglendiğim gün cenazem vardı. apar topar oraya gittim. bi müddet nete giremedim dolayısıyla konuya cevap veremedim. sorun ise şu şekilde çözüldü. ben de sonradan öğrendim. Çalıştığım yerde iki internet hattı mevcutmuş. Bi Meb in interneti bir de özel. durum bundan ibaret yani. Yinede herkese teşekkürler...

Geri