D destina42 Site Gezgini Mesajlar 72 24 Kasım 2011 #1 Arkadaşlar sadece evdeki bilgisayarda eokulda işlem yapamıyorum. Ridefler açılmıyor.Aynı bilgisayarda başkasının eokulu açılıyor sorun yok.Sadece benim eokulda işlem yapamıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yardım!!!!!!! Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar sadece evdeki bilgisayarda eokulda işlem yapamıyorum. Ridefler açılmıyor.Aynı bilgisayarda başkasının eokulu açılıyor sorun yok.Sadece benim eokulda işlem yapamıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yardım!!!!!!! Şimdiden teşekkür ederim.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 24 Kasım 2011 #3 eokul'da size sınıf tanımlanmamış olabilir.
D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,238 24 Kasım 2011 #4 bu ridefler her öğretmen tarafından doldurulmayacak eğer sınıfınız yoksa açılmaması normal. Eğer evde açılmıyorsa okuldada muhtemelen açılmayacaktır.
bu ridefler her öğretmen tarafından doldurulmayacak eğer sınıfınız yoksa açılmaması normal. Eğer evde açılmıyorsa okuldada muhtemelen açılmayacaktır.