sadece bilsa programının yedeğini nasıl alabilirim?

Kodla Büyü

msconfig

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar müdür yardımcının bilgisayarında bilsa programı yüklü norton ghost ile yedek almaya çalıştım sorun verdi acronis true image ile yedek alamadım bilsanın yedeğini alabilirsem bilgisayara format atabilirim.register ayarlarıyla program filesteki dosyalarıyla yani herşeyiyle birlikte programın yedeğini alma şansım var mı? yardımcı olursanız memnun olurum.

hocam bilgisayar açılıyor mu? açılır durumda ise sadece C' deki Bilsa klasörünü taşımanız yeterli olur? format attıktan sonrada bilgisayara atarsınız, kendi sitelerinde "terminal" dosyasını indirip kuruyorsunuz.. kurum için verilen kodu bilmeniz gerekiyor, onuda bölge temsilcisini arayıp öğrenebilirsiniz.. Biz bir hafta içinde bir kaç kez yapmıştık bu işlemi :)

hocam hiçbir şey bilmiyor müdür yardımcımız.daha önce verilen kodu da bilmiyor.Arayıp tekrar şifre istersek para isteyeceklerini söyledi.

yok hocam teknik servisi arayın onlar size anlatıyor para mara istemiyor
bilgisayar öğretmeni olduğunuzu söyleyin işler kolaylaşır yoksa biraz naza çekiyorlar.
çünkü adam x diyon yapmayan çalışan y yapıyor ortalık karışıyor.

Hocam program files teki bilsa klasörünü yedekle ve c:\windows\system içerisindeki msconfig.ini dosyasını yedekle format sonrası dosyaları aldığınız yerlere tekrar kopyalayıp terminali kurun sorunsuz çalışacaktır.

kurum kodunuzu bilmiyorsanız kod programın alt kısmında okul adının önündeki 5 haneli rakamdır.

Niye şifre için para istesinler? Lisans sözleşmeniz hangi güne kadar sürüyorsa o güne kadar yüz kere arayıp yüz kere şifre isteyebilirsiniz? Sizin hakkınız.
Sahi bilsayı niçin kullanıyorsunuz halen?

Eski lisansınızı size ücretsiz vermek zorundalar....

3-4 sefer BİLSA'yı aradım aldım, ücret vermeden...

SilverMan' Alıntı:
Niye şifre için para istesinler? Lisans sözleşmeniz hangi güne kadar sürüyorsa o güne kadar yüz kere arayıp yüz kere şifre isteyebilirsiniz? Sizin hakkınız.
Sahi bilsayı niçin kullanıyorsunuz halen?
valla bilmiyorum müdür yadımcımız bilsanın ders dağıtım programına alıştığı için değiştirmek istemiyor. lisans süremizin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama dediğiniz gibi arayıp görüşeceğim.ilginiz için çok teşekkür ederim.

asp-php' Alıntı:
Eski lisansınızı size ücretsiz vermek zorundalar....

3-4 sefer BİLSA'yı aradım aldım, ücret vermeden...
dediğiniz gibi arayıp lisansı almaya çalışacam.ilginiz için teşekkür ederim.

ikurt' Alıntı:
Hocam program files teki bilsa klasörünü yedekle ve c:\windows\system içerisindeki msconfig.ini dosyasını yedekle format sonrası dosyaları aldığınız yerlere tekrar kopyalayıp terminali kurun sorunsuz çalışacaktır.
yarın ilk işim dediğinizi yapmak olacak.bilgi için çok çok teşekkür ederim.bilgisayarbilisim.net ailesi olarak sizi seviyorum.iyi ki varsınız.inanın hiçbir forum sitesinin bu kadar bağımlısı olmamıştım.herşey için teşekkürler.

Geri