arkadaşlar bu gün labda sabahtan öğleye kadar uğraştığım bir soruna nasıl çözüm buldum onu aktarmak istedim. sorun tamamen formatlanmış tüm bilgisayarlardan sadece 1 tanesi nete bağlanıyordu ve bağlanan bilgisayarın kablosunu diğerlerinde denediğimde bağlantı sağlanamıyor, aynı şekilde bağlantı sağlayamayan bilgisayarların kablosunu sorunsuz olan tek bilgisayara taktığımda bağlantı sağlanıyordu.
konuyu araştırdığımda, otomatik IP verilmesi gerektiği ve proxy ayarları dışında çözüm yolu göremedim. IP'ler zaten otomatikti.. defalarca bu yolları denedim.
sorunun çözümü ise tamamen deneme yanılma ile oldu, tam pes edecekken el ile IP vermeyi denedim, ve Google sayfasını gördüğümde hiç bu kadar mutlu olmamıştım
eğer ilerde karşılaşırsanız aklınızda bulunsun birde el ile IP vermeyi deneyin..
konuyu araştırdığımda, otomatik IP verilmesi gerektiği ve proxy ayarları dışında çözüm yolu göremedim. IP'ler zaten otomatikti.. defalarca bu yolları denedim.
sorunun çözümü ise tamamen deneme yanılma ile oldu, tam pes edecekken el ile IP vermeyi denedim, ve Google sayfasını gördüğümde hiç bu kadar mutlu olmamıştım
eğer ilerde karşılaşırsanız aklınızda bulunsun birde el ile IP vermeyi deneyin..