Sadece Kulüp-Ekders

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Sadece kulübü olan öğretmene her hafta mı ekders yazılır yoksa sadece kulüp olan haftalarmı?
bizde sadece kulüp olan haftalar yazıyorlar.
eğer her hafta yazılması gerekiyorsa geriye dönük isteyebilirmiyim, isteyebilirsem idare sıkıntı yaşarmı bu konuda?

Hocam Bt rehber öğretmeni olduysanız eğer klüplere girme zorunluluğunuz yok, bende Bt rehber öğretmeniyim ama klübümü bırakmadım devam ediyorum.
Geriye dönük isteyebilirsiniz ama böyle ekders mi hesaplanır

liselerde btr öğretmeni iken kulüp çalışması yapıldığında 18+2 mi oluyor ek ders....

hocam eşim de aynı sorunu yasadı, yönetmelik açık ve nettir, ister kulup ister sınıf isterse de iki birden olsun haftalık 2 saat ek ders yazılır...

osghe23' Alıntı:
Hocam Bt rehber öğretmeni olduysanız eğer klüplere girme zorunluluğunuz yok, bende Bt rehber öğretmeniyim ama klübümü bırakmadım devam ediyorum.
Geriye dönük isteyebilirsiniz ama böyle ekders mi hesaplanır

BTR değilim 5 saat dersim var hocam. geriye dönük istersem bizim idareye sorun yaşatırlarmı?

eyolcu' Alıntı:
hocam eşim de aynı sorunu yasadı, yönetmelik açık ve nettir, ister kulup ister sınıf isterse de iki birden olsun haftalık 2 saat ek ders yazılır...

yönetmelikte bulamadım hocam?

Hocam geriye dönük verebilirler, hakkınızdır alın derim ben. Sınıf rehber öğretmenliğiniz yok mu?

madde 6-
5.fıkra Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri ile bölüm, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilen öğretmenler hariç olmak üzere, örgün eğitim kurumlarında ilgili mevzuatında belirtilen sosyal etkinlik faaliyetlerinde danışman öğretmen olarak görevlendirilen öğretmenler ile sınıf veya şube sorumluluğu verilen sınıf/şube rehber öğretmenlerinin bu görevlerinin haftada 2 saati ek ders görevi sayılır. Bu dersler, ders dağıtım çizelgesinde “Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri” adıyla gösterilir. Bu kapsamda aynı kişiye hem danışman öğretmenlik hem de sınıf/şube rehber öğretmenliği görevi verilmesi hâlinde sadece bir görev için ek ders ücreti ödenir.

BTR görevlendirmeleri başladı.
İdare benden habersiz ek ders onayını yazarken bilişim kulübü vermiş bana.
Görev almak istemiyorum, yazıda açıkca verilemez dediğimde ; bu görev değil sorumluluk cevabı aldım.

Ben onlara her konuda yardım ederken onlar taş koyuyor :verymad:

Bu kulüp için ayrıca ek ders alabilir miyim acaba, dilekçe versem vermedikleri ek dersi alabilir miyim.

Delirttiler beni ...

uysal_rockci' Alıntı:
BTR görevlendirmeleri başladı.
İdare benden habersiz ek ders onayını yazarken bilişim kulübü vermiş bana.
Görev almak istemiyorum, yazıda açıkca verilemez dediğimde ; bu görev değil sorumluluk cevabı aldım.

Ben onlara her konuda yardım ederken onlar taş koyuyor :verymad:

Bu kulüp için ayrıca ek ders alabilir miyim acaba, dilekçe versem vermedikleri ek dersi alabilir miyim.

Delirttiler beni ...
onların kulüp vermesi ne kadar doğruysa senin bunun için ekders istemen de o kadar doğrudur hocam.

Geri