Sadece masaüstü arka planı gözüküyor...yardım

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar netbook umu açtım sadece masaüstü arka planı gözüküyor....sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

sağ tıkla hocam masaüstü öğelerini göster diye bi seçenk var onu işaretleyin.Sizden önce biri açıp kurcaladı mı

CTRL+SHIFT+ESC tuşlarına basarak görev yoneticisini açın hocam. Ordan dosya -- yeni görev -- explorer.exe ile masaüstünü getirin hocam..

Ardından virüs taraması yapmayı dene eger virüs olabilir diye düşünüyorsan..

Sonra REGEDİT'ten ;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon anahtarına ulasarak winlogon anahtarını açma üzerine bir kere tıkla solda çıkan verilerden shell anhtarını bul çift tıkla boşluğa şunu yaz Explorer.exe

xorcistforyou' Alıntı:
CTRL+SHIFT+ESC tuşlarına basarak görev yoneticisini açın hocam. Ordan dosya -- yeni görev -- explorer.exe ile masaüstünü getirin hocam..

Sonra REGEDİT'ten ;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon anahtarına ulasarak winlogon anahtarını açma üzerine bir kere tıkla solda çıkan verilerden shell anhtarını bul çift tıkla boşluğa şunu yaz Explorer.exe

bunu denedınız mı hocam !!!

xorcistforyou' Alıntı:
xorcistforyou' Alıntı:

Sonra REGEDİT'ten ;

bunu denedınız mı hocam !!!

çok teşekkür ettim...

Geri