safesurf.exe nedir?

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaslar bilgisayarım yaklaşık 15 gün önce açılırken tam kasper sky 2013 açılırken mavi ekran hatasına düşüyordu.sistem geri yükleme yaparak 1 haftaki önceki bir tarihe aldıgım zaman bilgisayar açılıyor kaspersky çalışıyor.
Bende format attım 1 4 gün oldu kaspersky internet secrutiy 2013 kurdum 2 gün güzel çalişti bugun yine açılıyor kasper ekrana geliyor safesurf.exe virüs uyarısı veriyor o anda bilgisayara reset çekiyor hep bu şekilde devam ediyor.
Güvenli modda açtım program files safesurf.exe silmeye çaliştim silemiyor.bende sistemi 2 gün öncesine geri yükledim bilgisayar açıldı.kasper çalişmaya güncelemeye başladı. program files girince safesurf.exe kaybolmuş geri yüklemeden dolayı galiba.
Ama bugun yarın aynı hatayı tekrar verecektir. safesurf .exe hakkında bilgi sahibi olan varmı. sürekli reset ve geri yükleme yapmaktan sıkıldım formatta çare etmedi
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Çıkan sonuçları inceleyin.
https://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=13 ... 2d66ffcb2f
Format attıktan sonra bilgisayarın D sürücünden ya da temiz olduğundan emin olmadığınız flash belleğinizden herhangi bir program yüklemeyin. Eğer formattan sonra hemen internete bağlanabilirseniz, ücretsiz bir antivirüs programı (örneğin avast) yükleyin ya da karpersky'nin 30 günlük deneme sürümünü yükleyin. Ardından D'yi taratın, flash belleklerinizi taratın. Eğer sorun yoksa gerekli sürücü ve programları yükleyin. Muhtemelen formattan sonra virüsü yeniden bulaştırıyorsunuzdur. Antivirüsleriniz korsan olmasın, bir de buna dikkat edin. Ücretsiz bir antivirüs kullanın ama korsan birini asla.

arkadaslar ilk mesajı yazdım kasper güncelleme yaptı yine reset attı .
bende geri yükelem yaptım şimdi kasper kaldırıyorum başka bir anti virüs pro kuracagım

Geri