sahibinden.com'dan sıfır telefon alır mıydınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar piyasadaki telefonların içinde şu anda beğendiğim sony ericson xperia arc s var. Sahibinden.com'da yaklaşık 640 liradan başlayan sıfır telefonlar var. http://www.sahibinden.com/cep-telefonu- ... =price_asc

Tabiki biraz riskli ama normal bir yere göre en az %20 avantajlı. İçinizde ya da çevrenizde bu şekilde telefon almış olan var mı?

Satan mağazaların sayfalarını inceledim. Diyorki gel, gör. Simini tak, çalıştır, kullan. Beğenmezsen alma.

Bunlar yurt dışından kayıtsız getirilenler burada imei atılarak satılıyor. Bunların %10 luk bir dilimi tekrar kapanıyor kapanmaya karşı garanti veriyorlar yani bize gönderirseniz yeni imei atarız diyorlar.
Bu telefonlarda oluşabilecek sorunlar için muhattap bulamazsınız bizde kapak batarya ve şarz aletleri orjinal olmuyor. Bunları göze alarak alabilirsiniz.
Bazı ürünlerde ikinci el garantisi devam eden ürünler bunlarıda şahıslardan satın alabilirsiniz. Bu telefonlarda pek ucuz olmuyor yaklaşık olarak sıfırı ile aynı fiyata geliyor. :)

Hocam ben almadım, almam da... Haa kendiniz İstanbul'da dükkanlarına gider, garantisini alırsanız olur. Ama site aracılığıyla dükkan malı telefon alınmaz. Ben dün iki tane telefon aldım, biri eşime diğeri kendime. Hepsi Burada'dan aldım. bir sıkıntı ya da arıza olduğunda muhattap alabileceğiniz biri olsun. 200 fazla olsun ama garantili olsun. daha kullanmadan elinizde kalır, yazık günah bir sürü para... ben tavsiye etmiyorum.

tuvaletin deliğinde bulmuşlardır, üzerine Allah biliri kimler s.çtı.
valla hocam ben aldım, ikinci el telefona töbe. 100 tl fazla ver sıfır al.

akrep026' Alıntı:
Hocam ben almadım, almam da... Haa kendiniz İstanbul'da dükkanlarına gider, garantisini alırsanız olur. Ama site aracılığıyla dükkan malı telefon alınmaz. Ben dün iki tane telefon aldım, biri eşime diğeri kendime. Hepsi Burada'dan aldım. bir sıkıntı ya da arıza olduğunda muhattap alabileceğiniz biri olsun. 200 fazla olsun ama garantili olsun. daha kullanmadan elinizde kalır, yazık günah bir sürü para... ben tavsiye etmiyorum.

Direk istanbuldaki dükkana gitmeyi düşünüyordum ama....

halk' Alıntı:
akrep026' Alıntı:

Direk istanbuldaki dükkana gitmeyi düşünüyordum ama....

Olabilir o zaman hocam... adam dükkanı toplayıp kaçacak değil ya... görürsünüz beğenmezseniz almazsınız... Ama ben site yorumlarına bakarak ürün almayı tercih ediyorum... sonuçta her şeyin piyasada en çok olanını alma taraftarıyım. ve orijinal garantili olanını... 3 fazla olsun ama sağlam olsun....

Geri