sahte diplomalı cemaatçi tübitaktan atıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ali04

Süper Üye
Süper Üye
Konu Başlığı: sahte diplomalı cemaatçi tübitaktan atıldı.
linkteki baber başlığı: TÜBİTAK bürokratı sahte diplomalı çıktı

@atandım2014 hocam ? Hissettiniz mi?
Alnında cemaatçi mi yazıyormuş? Başka bir yerden olma ihtimali yokmuymuş.Atılan bu kadar iftiraya aracı olan , onu yayan arkadaşlar da vebal altındasınız.
İşin en kötüsü de bu iftiraları atanlar bunu din , diyanet , İslamiyet adına yapıyor olması.Bu iftiraların Hesabını veremezsiniz hocam !
@atandım2014 sizinle aynı mesleği paylaştığım için çok üzülüyorum.
Sadece dua ediyorum, Allah'ım anlayış izan ver , bizi senin yolundan ayırma , kardeşlerimizi de ayırma ....

ali04' Alıntı:
Konu Başlığı: sahte diplomalı cemaatçi tübitaktan atıldı.
linkteki baber başlığı: TÜBİTAK bürokratı sahte diplomalı çıktı

Haber içeriğinde cemaatçi kelimesini göremedim ben @atandım2014 hocam ? Hissettiniz mi?
Alnında cemaatçi mi yazıyormuş? Başka bir yerden olma ihtimali yokmuymuş.Atılan bu kadar iftiraya aracı olan , onu yayan arkadaşlar da vebal altındasınız.
İşin en kötüsü de bu iftiraları atanlar bunu din , diyanet , İslamiyet adına yapıyor olması.Bu iftiraların Hesabını veremezsiniz hocam !
@atandım2014 sizinle aynı mesleği paylaştığım için çok üzülüyorum.
Sadece dua ediyorum, Allah'ım anlayış izan ver , bizi senin yolundan ayırma , kardeşlerimizi de ayırma ....

Suçlama yağarken dikkatli olmak lazım, eğer kesin bilgi değilse öte dünyada bize sıkıntı çıkarır. Ama bir bilgi kesin ise (mesela hırsızın kesinlikle hırsızlık yaptığı gibi) o zaman söylenebilir. Ama kesin delillerle ispatlanamıyorsa bu konulardan öyle veya böyle bahsetmemek en iyisi. :+1:

"Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndaki (TÜBİTAK) cemaat yapılanması iddiasına ilişkin sürdürülen soruşturmada Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun, çarpıcı bir bilgiye ulaştı."
Yazıyor arkadaş siz okuduğunuzda ne anlarsınız? Sizce o adam oraya nasıl geldi. Sınavlarda (kpss,ygs, polis imtihanında vb.) sahtekarlık yapanlar vebal altında değilmi? Geçen hocanın biri verdi fetvayı ömrü boyunca aldığı maaş haramdır dedi. Bence de vebal önemli. İftiralarda önemli. Soruşturmalarda sahte evrak vb. şeylerle herkezi içeri tıkmışlar. Evet iftira önemli. Röntgencilik, şantaj ihtilale teşebbüs bunlar çok önemli mesela. Vebal kadar önemli.

devlet olanaklarını kullanmadan o sınavlarda hak yiyemezsin devlet kim su anki hükümet.hatasını kabul etmeyen pişkinden daha kötü.kandırıldık.bitti.tirilyonlar altlarında yediği içtiği sınırsız.kandırıldık cezası yok.

Allahım yalancıları,müfterileri kul hakı yiyenleri ıslah eyle. ıslahları kabil değilse ....

Gene beddua. Kardeş biz Müslümanız sizin için yazıyoruz, dikkat edin diye. Ve size diyoruz ki yapmayın, beddua ettikçe battınız.Yüce Allah hepimizi islah etsin.Dahada beddua etmeyin müslüman kardeşler.

zamanında kasıla kasıla geziyorlardı biz her şeyi yaparız diye...

nelerini gördük...

forumdan soğuttunuz lan adamı işiniz gücünüz cemaat haberi paylaşmak.İçeri atılanlar benim görüşümden biz bu kadar kinlenmedik adamlara.Gerçi sizde kin genetik.kinder

Başlığı açan kişinin haysiyeti varsa özür diler. Cemaatçi dediği kişi bakan damadı çıktı.

Seredar' Alıntı:
ysartemur
Madem başbakanın o mitinge gitmesi seni rahatsız ediyor gazetenize niye ses çıkarmıyorsun.
Gazeteniz hepimiz charlie yiz derken hiç mi utanmadınız.Hiç mi içiniz titremedi. :-1:

Cinayeti kör bir kayıkçı gördü,
ben gördüm, kulaklarım gördü...
Zaman hepimiz chayleyiz demedi. Bu haberin zamana ait olmadığı açıklandı ve yalanlandi. Daha siki takip

Her kim mazlumsa, iftiraya uğruyorsa, haksızlığa uğruyorsa, zulüm görüyorsa RABBİM ONUN BU HALİNİ HERKESE AYAN BEYAN GÖSTERSİN VE YARDIMCISI OLSUN.
Her kim de iftira atıyorsa, yalan yanlış haberler yapıp algı operasyonlarıyla milleti kandırıyorsa, zulm ediyorsa, birilerinin hakkını yiyorsa RABBİM ONUN BU HALİNİ DE HERKESE AYAN BEYAN GÖSTERSİN VE KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE MUAMELEDE BULUNSUN İNŞALLAH...

atandım2014' Alıntı:
tatil nedeniyle buralardan uzak kaldım. bu sırada atan tutanlar yorum yazmışlar cevap vereyim. bu kişi bakanın kardeşinin damadı. bakan açıklama yaptı damat hem paralel hem sahtekar çıktı diye. bu açıklama dışında zaten eğer bu kişi iktidarın torpiliyle tübitaka girmiş olsa her iddiayı yolsuzluğa dönüştüme peşinde olan paraleleller çoktan o diplomanın sahte olduğunu ortaya çıkarırdı. eleman kendilerinden olduğu için ses çıkarmadılar. ayrıca sıradan bir vatandaş tübitak gibi kuruma sahte belge düzenlemeyi göze alamaz. bu iş organize. yine bir kişinin bakan damadı olması paralel olmayacağının kanıtı değildir. ak parti içinde yada cemaat içinde üst düzey çok ilişkiler vardır. hüseyin çeliğin birinci dereceden yakınlarının pkk lı olması nasıl sıradansa, bu çeliği terörist yapmazsa bakan damasının cemaatçi olması son derece normal.

sahte diplomamalıları savunanlar, soru çalanları savunanlar ve özür borcu olduğu halde özür dilemeyenlerin haysiyetten bahsetmesi, paralel polislerin binde b rini tanımıyoruz yalanı kadar komik. lütfen biraz onur.

http://sansursuz.com/nihat-ergun-bizim- ... cikti.html
...
sahte diploma yapan hırsızdır. Kul hakkını çalmıştır.
AMA hırsıza hırsız demeyen de suçludur.

ceza kanununda YARDIM VE YATAKLIK diye bir madde vardır. Hırsıza hırsız demeyenlerde bu suça yataklık ettiklerini unutmasınlar

Siyaseti sevmem. A partisi - B partisi - C partisi bilmem. Hırsızlığı kardeşim de yapsa bahane bulup haklıdır demem. Karı ile koca mutlu günde nasıl canım - cicim beraberse kötü günde de herkes haklılığını ispat etmek için diğerinin kirli çamaşırlarını ortalığa döker. Olay bundan ibarettir...

Cemaat 17 - 25 aralıkta bakan çocuklarının yolsuzluklarını, makaraları ve saatleri bize göstermemiş olsaydı bu sahte diplomalı adam işten atılmayacaktı. İşine gelirken görmemezlik etmek öküz ölüp ortaklık bozulunca görmek bence görmek değildir.

akp=cemaat; cemaat=akp ikiside birbirinden beslenmedimi,birbirini büyütmedimi,akpyi dünyaya tanıtan cemaat,cemaat düşmanlarını türkiyede yok eden akp deilmi;mazlumun ahını alan ikisi deilmi,zamanında da ah alındı diyenler.onların Allah belasını versin haksız yere yapanların su anda da.

Geri