Sahtekar DENİZBANK

Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bugün kredi borcumu kapattım hesabımda kalan 70 lirayı masraf diye kesmişler.. kredi alırken de beni 2 bin lira zarara sokmuşlardı bir daha ne alırım ne de öneririm aklınızda bulunsun arkadaşlar..

belasını versin kullanmasana hocam.. yanlış anlama da kullanırken iyimiy di kredi kartı :shock:

Yeni reklamlarını izlerken hemen insanın çiftçi olası gelliyor.amma velakın işin aslı olyle değil. burda çiftçilerin anasını ağlatıyorlar...

Dolandırıcılık ve insanlar üzerinde haksız kar etmekte hepsi aynı.
Maaş hesabım haricindeki bir bankadan kredi kullandım. 6 ayda bir 50 TL hesap işletim ücreti alıyorlar. Almama şartları ise ya kredi kartlarını kullanmak ya da en az iki tane faturaya otomatik ödeme talimatı verdirmekmiş. 1500 TL lik de ek hesap tanımlamışlar. Kredi ya da fatura bir gün gecikse ödemeyi ek hesaptan çekip fahiş miktarda günlük faiz işletecekler. Şimdiye kadar hiç bir bankanın kredi kartını kullanmadım, son çare olarak mecbur kalmadıkça da kullanmayı düşünmüyorum. Elektrik-su-gaz-telekom idareleri ise vatandaşı yolmakta bankalardan geri kalmıyor. Sayaç bozukmuş , görevli yanlış okumuş bahanesi ile 5000 TL fatura yazılanlar var.

fahrican' Alıntı:
Dolandırıcılık ve insanlar üzerinde haksız kar etmekte hepsi aynı.
Maaş hesabım haricindeki bir bankadan kredi kullandım. 6 ayda bir 50 TL hesap işletim ücreti alıyorlar. Almama şartları ise ya kredi kartlarını kullanmak ya da en az iki tane faturaya otomatik ödeme talimatı verdirmekmiş. 1500 TL lik de ek hesap tanımlamışlar. Kredi ya da fatura bir gün gecikse ödemeyi ek hesaptan çekip fahiş miktarda günlük faiz işletecekler. Şimdiye kadar hiç bir bankanın kredi kartını kullanmadım, son çare olarak mecbur kalmadıkça da kullanmayı düşünmüyorum. Elektrik-su-gaz-telekom idareleri ise vatandaşı yolmakta bankalardan geri kalmıyor. Sayaç bozukmuş , görevli yanlış okumuş bahanesi ile 5000 TL fatura yazılanlar var.
aynen :-1:

Avea faturalıdan başka bir operatöre geçiş yapıp, sonra geri döndüm.(Yeni bir faturalı kampanyaları için)
Gidip geri dönenlerden bir defaya mahsus aldıkları ücreti, otomatik ödememden İKİ defa çekmişler.
Sordum.
-Çifte fatura neden diye.
-Sonraki hesabınıza iade ederiz yanlışlık olmuş dediler.
-Ne iade ettiler nede arayıp sordular.
Kusura kalmayın ama 30-40 tl para için tüketici haklarına git gel uğraş.Sanırım yüzbinlerce kişiye yapıyorlar.Yüksek ceza şart.Bir daha yanlışlık yapmazlar.Devlet kurumu olsa şikayet eder uğraşırdın.İşte özel sektör .Kimi kime şikayet edeceksin? Her şey sermaye için.
Cep telefonun varsa;
Kontörlü kullanacaksın(kampanyam bir bitsin faturalıyı iptal edecem kesin kontörlüye geçecem.) Başka yolu yok.Her ay tomarla para öde yetmedi.
Yanlışlık olmuş parası. AVEA Çağrı merkezleri çözümsüzlük üretiyor.

Devlet en çok bankaları sever bankalar insanları yolmalı ki devlet yaşasın bankalar yaşamalı diyor o yüzden bir sürü komik yok bilmem bozuk para sayma kesintisi hesap saklama zartı kredi görüntüleme ücreti extre gönderim masrafı kart aidatı ıvır zıvır...şimdilerde ki süslenmiş kazığın adıda devlet destekli bireysel emeklilik zartı eğer bankalar bu bireysel emeklilik konusunda peşinizden koşuyorsa emin olun zarardasınız onlar ise karda..

"Banka soymak, banka işletmekten daha ahlaksızca değildir" diye bir söz vardı.

Bankadan bankaya da fark var, denizbank (baş harfini büyük yazıp bankayı büyütmeyeyim ) eski maaş bankamızdı, başka bankaya geçince bankanın nasıl üçkağıtçı bir banka olduğunu gördü tüm arkadaşlar, tanıdığım arkadaşların nerdeyse hepsi kapattı denizbank hesabını...

caesai' Alıntı:
Bankadan bankaya da fark var, denizbank (baş harfini büyük yazıp bankayı büyütmeyeyim ) eski maaş bankamızdı, başka bankaya geçince bankanın nasıl üçkağıtçı bir banka olduğunu gördü tüm arkadaşlar, tanıdığım arkadaşların nerdeyse hepsi kapattı denizbank hesabını...

ne ücreti kestiniz diyorum onu bile söyleyemiyorlar. kredi aldığımda da 30 ay istemiştim onaylandı dediler gittim 43 ay onaylanmış para acil lazım olduğundan almak zorunda kaldım 2 bin lira daha fazla ödedim

GRİNGO' Alıntı:
Avea faturalıdan başka bir operatöre geçiş yapıp, sonra geri döndüm.(Yeni bir faturalı kampanyaları için)
Gidip geri dönenlerden bir defaya mahsus aldıkları ücreti, otomatik ödememden İKİ defa çekmişler.
Sordum.
-Çifte fatura neden diye.
-Sonraki hesabınıza iade ederiz yanlışlık olmuş dediler.
-Ne iade ettiler nede arayıp sordular.
Kusura kalmayın ama 30-40 tl para için tüketici haklarına git gel uğraş.Sanırım yüzbinlerce kişiye yapıyorlar.Yüksek ceza şart.Bir daha yanlışlık yapmazlar.Devlet kurumu olsa şikayet eder uğraşırdın.İşte özel sektör .Kimi kime şikayet edeceksin? Her şey sermaye için.
Cep telefonun varsa;
Kontörlü kullanacaksın(kampanyam bir bitsin faturalıyı iptal edecem kesin kontörlüye geçecem.) Başka yolu yok.Her ay tomarla para öde yetmedi.
Yanlışlık olmuş parası. AVEA Çağrı merkezleri çözümsüzlük üretiyor.

hocam kaymakamlıkların giriş katında tüketici koruma büroları oluşturuldu. Mahkemeden öceki adımdir burası.
Eğer alacak meseleniz 400 tl den az ise buralar çözüm oluyor. Çok ise banka ile anlaşma yolunu öneriyorlar.( Burada banka paranın 3/4 ünü vereyim peşin hesap kapansın muhabbetine giriyorlar. )Kabul etmezseniz mahkeme 1-2 yıl sürüyor ve kazanıyorsunuz. Bu arada mahkeme mafrafınız yok.. Anak arada bir duruşmaya çağırılabilirsiniz...

fatihtasoz' Alıntı:
:-1: en iyisi yastık altı
hocam hangisi iyi ki,
eşimin kurumu garanti ile anlaştı hesabı açarken kredi kartı istemiyoruz diye özellikle belirttik
arkamızdan kredi kartı geldi almadık tabi,
şikayet yazdım bddk nın kararını ekledim hesabı açan personeli şikayet ettim de
kimi kime şikayet ediyorsun. personele onu öğütleyen banka satabilirsem satarım mantığı,
ondan sonra kartı iptal ettirmeye uğraş,
al birini vur ötekine,
maaş bankamın dışında kredi kartı,
nakit ödediğimde avantajı olmayan yerler dışında(yakıt, market) kredi kartı kulanmıyorum,
keşke hiç kullanmasam

Geri