hocalarım yanlış yazdım kusura bakmayın. yüksek lisanstan değil de lisanstan mezun oldum. hocalar hakkında okul hakkında vs. bilgi verebilirim ancak yüksek lisans ile ilgili bir şey söyleyemem
genel olarak hocalar iyidir bölümde. yani lisans mezunlarına göre bu söylediklerim.
buradan hocalara bakabilirsiniz:
http://www.bote.sakarya.edu.tr/tr/p/180/akademik-kadro
ö.erkan hoca iyidir disiplinlidir dersi olması gerektiği gibi işler ödevini vs. verir.
aytaç hoca ise arkadaş gibidir öğrencilerle. her şeyi söyler konuşur esprilidir. onun dersini zevk alarak dinledim son yılımda. ödevlerde derste vs. de kasmazdı hiç.
ali kırksekiz hoca da erkan hoca gibi disiplinlidir benzerdir öğretimleri.
selçuk hoca da iyidir öğrenciler onu da sever
aydın hoca da kraldır. öğrencilerle iyi geçinir sıkıntı yok.
HENDEK KAMPÜSÜne gelecek olursak:
hendekte bulunan okul 4 bloktan oluşuyor. her blok 2şer katlı. küçük bahçeli bir lise gibi. ama insan 4 yıl geçirince alışıyor seviyor şehri de okulu da. BÖTE bölümü B blokta bulunuyor girişte sağdaki bina. okul zaten küçük hiç sıkıntı çekmezsiniz. 5-6 tane pc laboratuvaarı var. materyal sınıfı var. 1 adet de yüksek lisans sınıfı var.
HENDEK'te ev kiraları orta seviyede. zaten küçük bir ilçe olmasına rağmen çok öğrenci olduğundan çok hareketlidir okul sezonunda. kiralık daire konusunda sıkıntı yaşamazsınız. ister okula minibüsle gelebilecek mesafede sitelerde toplu konutlarda kalın ister merkeze yakın dairelerde kalın.
ayrıntılı bilgi için yazabilirsiniz. saygılar