Sakarya Böte de yüksek lisans yapan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bumit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bumit

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar sakarya bötede yüksek lisans yapan varsa hocalar ve dersler hakkında bilgi verebilir mi?
hazır ders kayıtları yapılıyorken biraz bilgi verirseniz ona gore secelim dersleri

Ben sakarya böte mezunuyum hocam. Fakülte zaten küçük bi ilçede hocalar deseniz bikaç tanesi hariç cins adamlardır ve fazla bişey katmazlar size. Dersleri bilmiyorum ama hocalar dersen çetin baytekinden uzak dur derim :)

hocam kişi kendisine bişey katmazsa hangi üniv olursa olsun kişiye bişey katamaz istek önemli bence. yinede teşekkür ederim tanımıyorum ama tavsiyeniz üzerine çetin baytekinden uzak dururum :)

özcan hoca ve aytekin hoca işlerini iyi ve ciddi yaparlar çetin hoca ise değişik bi insandır onunla ya çok iyi anlaşırsın ya da saç baş yoldurur.

volkantb' Alıntı:
özcan hoca ve aytekin hoca işlerini iyi ve ciddi yaparlar çetin hoca ise değişik bi insandır onunla ya çok iyi anlaşırsın ya da saç baş yoldurur.

hocam devamsızlık problemi yaparlar mı ?

sakarya 2006 1. öğretim mezunuyum, çetin baytekin'i tek geçerim. adam uğraştırıyor ama yaptığım herşeyin sonuçun da sana birşey katıyor veya yaptığım şey işe yarıyor. diğerleri gibi boş şeler yapmamış oluyorsun. yakınım halbuki bi gitsem hocalarımı görmeye...

özcan hoca'nın dersini almanızı kesinlikle tavsiye ederim,sakarya böte de işini hakkıyla yapan ,öğrenciye verdiğinden fazlasını istemeyen seviyeli ve çok iyi bir hocadır.

Aytekin işman hoca bölüm başkanıdır,o nederse ve nasıl isterse öyle olur (neden niçin tartışmaya gerek yoktur),aranızı iyi tutmanızı tavsiye ederim. yoksa tez jürisinde çok terletebilir insanı.Aytekin hocanın derisini de hem tanımak hemde kendinizi tanıtmanız açısından almalısınız bence.Ayrıca Aytekin İşman türkiyede böte doçentlik kurullarında jüri üyeliği yapmakta ve bizim alanda hatırı sayılır bir kariyer edinmiş bir hocadır,bende bunu sakaryadan ayrıldıktan sonra öğrendim. Derslerde sanırım o derin bilgileirni bizden sakınıyordu,umarım sizden sakınmaz:)

Çetin hoca şahsına münazır bir hocadır,size pek bişey katmaz,ya da kattı biz fark edemedik.2007 de hala tepegöz kullanımı konusunda ısrarcıydı.Derslerde çok fazla bilseniz bile bilmiyormuş gibi dinleyip huyuna gitmekte fayda vardır her zaman.

Allah kolaylık versin

Hocam Aytekin hoca derse girer de bişeyler anlatırsa iyi ama bunu çok yapmaz vize final den önceki haftalar da ders yapar ve seni tanımazsa açımaz bırakır
ÇEtin hoca her derse gelir ve saati saatine işler ama bişey anlamazsın sadece anlamış gibi yap dediklerini yap gereksiz yorumlar yap gözüne gir iyi bi notla geç (kağıda yazdığının bi faydası olmaz ne yazarsan yaz adına ve dewamına not alırsın . Denedik gördük)
Mübin hoca teknik mezunu içlerinde bilgisayar bilgisi en iyi olan odur işini düzgün yapar verim alırsın
Erkan hoca disiplindi kuralcı ama işini iyi yapan birisidir
Barış hoca mutlaka derse ilgi bekler girdiği dersi bilmiyorum içerik olarak ama alt yapısı sağlam hakkıyla doktora yapmış ve verimli olmaya çalışan faydalanabilecek bir hoca dır
kolay gelsin

arkadaşlar sakarya'da böte hem lisans hem yüksek lisans yapmak açısından gerçekten sıkıntılı zaten okulun bulunduğu ilçe küçük ve hiç bir sosyal aktivite yok.derslere gelince devam zorunluluğu % 80 hocalar iyiler ama çalışmalarınız ve bitirince kazanacagınız şeyler çok sıkıntılı hiç tavsiye etmem şahsen çetin hoca zaten emekli oldu aytekin hocanında kendi işleri çok yoğun zaten özcan hoca ve mübin hoca da amerikada geriye ne kaldı koca bir hiç kısacası tavsiye etmiyorum hiç bir şey için olmasa bile bu ilçe adamı yer bitirir olanaklar çok sıkıntılı olduğu için hayatta pahalı çok karamsar kalacaksınız ama gerçekler bunlar

zlatanibo' Alıntı:
Ben sakarya böte mezunuyum hocam. Fakülte zaten küçük bi ilçede hocalar deseniz bikaç tanesi hariç cins adamlardır ve fazla bişey katmazlar size. Dersleri bilmiyorum ama hocalar dersen çetin baytekinden uzak dur derim :)

:+1:

çeto bizim çeto dağların kızı çeto diye şarkısı vardır çetin baytekin'in hasta bir kişilktir:) öğrencileri dalga maksatlı çetoder diye dernek kurmuş güya üye omuş ve sık sık dalga geçerler bu şahsiyetle:)

çetin baytekin saatlerce konuşup hiç bir şey söylemeyen 1970li yıllarda kalmış bir hocadır. anlattıklarını özet geçiyorum: tepegöz, opak projekiyon, kara tahta.

o bölümde en sempatik kişi çetin hocadır espirileri bile adama ders verir hocalığı bir yana yaptığınız işi adam gibi yaptığınızı ispatladınız an notunuz AA dır.
söylediğin hocalardan bilgisayar bilgisi ve yeteneği olan mubin hocadır barış hocayı tanımam diğerleri diğer bölümlerden toplamadır bilgisayarcı kökenli değillerdir doğal olarak sana pek bişey katmazlar.

bu konu baya eskimiş ben geçen hafta kayıt oldum var mı acaba güncel bilgi ile yardımcı olabilecek bir arkadaş??? :?: :?: :?:

hocalarım yanlış yazdım kusura bakmayın. yüksek lisanstan değil de lisanstan mezun oldum. hocalar hakkında okul hakkında vs. bilgi verebilirim ancak yüksek lisans ile ilgili bir şey söyleyemem :(

genel olarak hocalar iyidir bölümde. yani lisans mezunlarına göre bu söylediklerim.

buradan hocalara bakabilirsiniz: http://www.bote.sakarya.edu.tr/tr/p/180/akademik-kadro

ö.erkan hoca iyidir disiplinlidir dersi olması gerektiği gibi işler ödevini vs. verir.
aytaç hoca ise arkadaş gibidir öğrencilerle. her şeyi söyler konuşur esprilidir. onun dersini zevk alarak dinledim son yılımda. ödevlerde derste vs. de kasmazdı hiç.
ali kırksekiz hoca da erkan hoca gibi disiplinlidir benzerdir öğretimleri.
selçuk hoca da iyidir öğrenciler onu da sever
aydın hoca da kraldır. öğrencilerle iyi geçinir sıkıntı yok.

HENDEK KAMPÜSÜne gelecek olursak:

hendekte bulunan okul 4 bloktan oluşuyor. her blok 2şer katlı. küçük bahçeli bir lise gibi. ama insan 4 yıl geçirince alışıyor seviyor şehri de okulu da. BÖTE bölümü B blokta bulunuyor girişte sağdaki bina. okul zaten küçük hiç sıkıntı çekmezsiniz. 5-6 tane pc laboratuvaarı var. materyal sınıfı var. 1 adet de yüksek lisans sınıfı var.

HENDEK'te ev kiraları orta seviyede. zaten küçük bir ilçe olmasına rağmen çok öğrenci olduğundan çok hareketlidir okul sezonunda. kiralık daire konusunda sıkıntı yaşamazsınız. ister okula minibüsle gelebilecek mesafede sitelerde toplu konutlarda kalın ister merkeze yakın dairelerde kalın.

ayrıntılı bilgi için yazabilirsiniz. saygılar

Son düzenleme:
Geri